ŠUŠKALO SE DA JE ON PREVARIO DEVOJKU S LUNOM ĐOGANI: Ona ulazi u Zadrugu 2, a kad se sretne s blogerkom LETEĆE PERJE!
Foto: RTV Pink printscreen

ČEKAMO SEPTEMBAR

ŠUŠKALO SE DA JE ON PREVARIO DEVOJKU S LUNOM ĐOGANI: Ona ulazi u Zadrugu 2, a kad se sretne s blogerkom LETEĆE PERJE!

Prema tvrdnjama upućenih, kasting za Zadrugu 2 uveliko je u toku, a na spisku se nalazi više od 100 imena koja su željna produkcije

Objavljeno:

Naida Gadžo, bivša devojka Nenada Marinkovića Gastoza, u septembru ulazi u Zadrugu 2, tako da nema sumnje da će se ponovo u medijima povlačiti ime Lune Đogani, sa kojom je, kako je sam u jednom navratu priznao a zatim promenio priču, učesnik Parova prevario svoju devojku.

Fitnes instruktorka je već dogovorila uslove oko ulaska s produkcijom, budući da na vreme želi sebi da obezbedi mesto u Beloj kući, koja će naredne sezone biti još veća, a pitanje je kako će se slagati sa Lunom, o čijem ponovnom ulasku u rijaliti se uveliko šuška.

Naida je na žurki povodom završetka Zadruge podgrejala nagađanja da ulazi u rijaliti
Naida je na žurki povodom završetka Zadruge podgrejala nagađanja da ulazi u rijaliti foto: Filip Plavčić

- Naida je bila na razgovoru sa organizatorima i dogovorila je honorar i sve uslove. Nije se ni sekundu dvoumila, nego je odmah prihvatila poziv budući da se radi o najgledanijem rijalitiju. Njoj je cilj da je publika upozna onakvu kakva jeste jer je do sada bila predstavljana javnosti kao Gastozova devojka. Produkciji odgovara to što je ona spremna da razotkrije sve detalje vezane za njihovu vezu, ali je otvorena i za nove ljubavi - govori izvor blizak produkciji.

Kako dalje izvor navodi, Naida je dogovorila i honorar na kome bi joj pozavideli mnogi učesnici Zadruge 1. Prema tvrdnjama upućenih, kasting za Zadrugu 2 uveliko je u toku, a na spisku se nalazi više od 100 imena koja su željna produkcije.

Ako Luna uđe, biće svačega
Ako Luna uđe, biće svačega foto: Printscreen Youtube

Inače, Naida je poreklom iz Sarajeva, a njena ljubav sa Gastozom je izgledala tako jako sve dok on nije ušao u rijaliti Parovi, gde je na poligrafu priznao da i dalje gaji osećanja prema bivšoj devojci, Zorici Dukić, nakon čega ju je prevario i sa Anamarijom. Naida je odlučila nakon toga da prekine tu vezu, a na Instagramu je čak i objavila sliku sa novim dečkom. Odnos je kulminirao krajem maja, kada je Naida zapretila bivšem dragom tužbom zbog toga što je blati na nacionalnoj frenkvenciji. Budući da se strasti među njima nisu stišale, biće zanimljivo gledati je u Zadruzi 2, gde će razotkriti bivšu ljubav.

Kako li će Gastoz reagovati?
Kako li će Gastoz reagovati? foto: Nebojša Mandić

Da podsetimo, Luna je u jednom navratu prozvala Naidu kada je rekla svojoj prijateljici iz rijalitija, Sanji Stanković, da njih dve liče samo je Sanja daleko lepša. Videćemo da li će se Naida plasirati bolje nego Đoganijeva u rijalitiju, pošto kod Gastoza očigledno jeste.

Bonus video

PONOSNA MAMA U IZLASKU SA MALIM ANĐELOM: Nina Janković ne odvaja se od Vukašina, a sklonište od kiše su našli OVDE!

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.