TAJNA KOJU JE ČUVALA OD SVIH: Zašto Kija uvek ima kosu PREKO LICA?
Foto: Printscreen Youtube

otkriveno

TAJNA KOJU JE ČUVALA OD SVIH: Zašto Kija uvek ima kosu PREKO LICA?

Više ne krije ništa

Objavljeno:

Kija Kockar, pobednica "Zadruge" tokom svog učešća u rijalitiju nije želela da priča o svim posetama estetskom hirurgu, a sada je rešila da otkrije detalje, dok će pojedini zasigurno šokirati mnoge.

- Nemam u planu da se dorađujem, imam veće grudi i uvek ih skrivam - rekla je Kristina Kockar, zadovoljna svojim izgledom, pa je rešila da otkrije koji delovi tela joj se nisu dopadali, pa ih je korigovala.

- Pre nego što sam letela, stavila sam hijaluron u usta i sada je to isparilo - navela je nekadašnja stjuardesa, a evidentno je da se tragovi intervencije i dalje vide.

- Davno sam operisala nešto što me je jako nerviralo, a to su moje uši. Bila sam klempava i želela sam to da rešim - kazala je supruga folkera Slobodana Radanovića tokom boravka u rijalitiju, a tada nije želela da ističe da je sređivala izgled usana.

Uvek nosi kosu puštenu
Uvek nosi kosu puštenufoto: Printscreen Youtube

Mnogi su primetili da Kristina uglavnom nosi spuštenu kosu, ili čak i ako je podigne, ostavi deo da joj pada preko lica i ušiju, pa se pretpostavlja da je upravo ta nesigurnost vezana za njene uši, razlog tome.

- Neću stavljati silikone u zadnjicu kao neke, eventualno bih nakon porođaja stavila silikone u grudi - rekla je Kija o budućim odlascima kod plastičnih hirurga.

Bonus video

OVO JE VIŠA SILA I NA TO NIKO NE MOŽE DA UTIČE: Marija Šerifović odložila koncert u Sarajevu! SRCEPARAJUĆIM snimkom se izvinila fanovina i EVO šta im je poručila!

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.