MILJANA U RIJALITI ULAZI SA BEBOM! Evo koji su bili njeni USLOVI, a to nije SVE...ući će i ON
Foto: Printscreen Youtube

gledanost do plafona

MILJANA U RIJALITI ULAZI SA BEBOM! Evo koji su bili njeni USLOVI, a to nije SVE...ući će i ON

Čini se da su producenti rijalitija “Zadruga” rešeni da i u drugoj sezoni odu korak dalje, te im je jedan od glavnih aduta Miljana Kulić, koja će pravo iz porodilišta ući u rijaliti

Objavljeno:

Temperamentna Nišlijka, koja u avgustu treba da se porodi, sigurna je učesnica druge sezone, kao i njena beba, a u jednom trenutku pridružiće im se i Ivan Marinković, otac Miljaninog nerođenog deteta.

“Miljana nije dugo razmišljala o ponovnom ulasku u rijaliti, tim pre što je dobila odličnu ponudu. Naime, Kulićeva je nekoliko puta u “Zadruzi” kroz šalu naglasila da bi pravo iz porodilišta sa bebom ušla u rijaliti, a to će se po svemu sudeći i dogoditi. Čim se završila prva “Zadruga”, Miljana je ušla u pregovore za učešće u drugoj sezoni i relativno brzo se dogovorila s producentima o svim uslovima svog i bebinog boravka”, otkriva izvor blizak produkciji, a piše “Alo!”.

Izvor objašnjava šta je konkretno temperamentna Nišlijka tražila od produkcije.

“Imala je posebne zahteve i kada se u četvrtom mesecu pridružila zadrugarima, pa je za razliku od ostalih učesnika, uvek dobijala veći budžet, sva tri obroka u toku dana, a roditelji su joj svake nedelje slali pakete s hranom, vitaminima i ostalim stvarima koje su trudnicama neophodne. Produkcija je u potpunosti ispoštovala njene zahteve i nema razloga da to ne urade i ovoga puta. Miljana će imati posebno opremljenu sobu u kojoj će biti krevetac za bebu, dok će dežurno medicinsko osoblje, zlu ne trebalo, biti stalno u Šimanovcima”, kaže izvor i dodaje:

“I ovoga puta, Miljanin budžet za hranu neće zavisiti od volje drugih učesnika, već će se produkcija potruditi da ona i beba imaju sve što im je neophodno. U suštni, Miljana se dogovorila oko svih uslova boravka u rijalitiju, a jedino je ostalo da utvrdi tačan datum ulaska”, kaže izvor i objašnjava da će se Ivan Marinković, otac Miljaninog nerođenog deteta, u nekom trenutku, pridružiti Kulićevoj i bebi.

Biće to ludo i nezaboravno
Biće to ludo i nezaboravnofoto: Printscreen/Youtube

“Ivan je nebrojano puta istakao da želi da ima bolji odnos sa drugim detetom i da mu je teško što se sa ćerkom Lenom ne viđa onoliko koliko bi želeo. Njegov plan je bio da nakon završetka rijalitija “Parovi” kupi garsonjeru u Beogradu i pronađe posao. Međutim, pre nego što je izašao iz vile u Zemunu, Marinkoviću je stigla ponuda za novi rijaliti. Nije se mnogo dvoumio, pogotovo kada je čuo da će u “Zadruzi” biti sa svojim detetom”, kaže izvor i dodaje:

“Miljana i Ivan su sjajan par za rijaliti, između njih je bilo mnogo ljubavi, strasti, netrpeljivosti i jakih emocija, a kada se u celu priču uključi i beba – gledanost je zagarantovana”, zaključuje izvor.

Bonus video

OVO JE VIŠA SILA I NA TO NIKO NE MOŽE DA UTIČE: Marija Šerifović odložila koncert u Sarajevu! SRCEPARAJUĆIM snimkom se izvinila fanovina i EVO šta im je poručila!

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.