ŠTA SE OVO DEŠAVA, ZAR JE SVE NAMEŠTENO?! Bivšoj učesnici Zadruge ponuđen OGROMAN NOVAC da glasa za Lunu! (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube

bruka i sramota

ŠTA SE OVO DEŠAVA, ZAR JE SVE NAMEŠTENO?! Bivšoj učesnici Zadruge ponuđen OGROMAN NOVAC da glasa za Lunu! (FOTO)

Još nešto više od 24 sata ostalo je do finala "Zadruge", a nekadašnja učesnica Saška Karan objavila je da joj je, kako tvrdi, ponuđen novac da glasa za Lunu

Objavljeno:

Saška Karan tokom učešća u "Zadruzi" nije bila u dobrim odnosima sa Lunom Đogani, s obzirom na to da nije podržavala njenu vezu sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem, dok je njegovu suprugu Kiju podržavala.

Nakon izlaska iz "Zadruge" pevačica je nastavila javno da pruža podršku Kiji Kockar, a kako je objavila na društvenim mrežama, sada joj je ponuđen novac da se okrene Luni i glasa za nju.

- E ovo ne mogu da verujem. Preko posrednika mi je jutros nuđeno 3000 evra da podržim Lunu. Nema para za koje bih to uradila. Pozdrav za Švedsku, ali ja imam svoje mišljenje pa se obratite na drugu adresu - objavila je Saška i rekla da je šokirana onim što se dogodilo.

- Ne mogu da verujem čime se ljudi bave, verovatno im je bitno moje mišljenje jer sam jak rijaliti igrač, ali ja se ne kupujem. Šokirana sam, pogotovo posle svih pretnji koje sam dobijala zbog toga što podržavam Kiju. Pokušavaju da me okrenu protiv Kije, zaista sam šokirana - rekla je Saška.

Saška je tvrd orah
Saška je tvrd orah foto: Printscreen Youtube

Bonus video

OBRADOVAO MAMU NA PROSLAVI 45. ROĐENDANA: Među prvim gostima na Cecinoj zurki pojavio se Veljko! Zvanice polako pristižu!

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.