MISLILI STE DA JE KRAJ, ALI LUDILO TEK POČINJE! ĐOGANIJEVI OPET IMAJU SVOG PREDSTAVNIKA: Ovo su učesnici Zadruge 2, a neki su i ODBILI POZIV!
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

šta li nas očekuje?

MISLILI STE DA JE KRAJ, ALI LUDILO TEK POČINJE! ĐOGANIJEVI OPET IMAJU SVOG PREDSTAVNIKA: Ovo su učesnici Zadruge 2, a neki su i ODBILI POZIV!

Najgledaniji rijaliti program "Zadruga" uskoro se završava, a produkcijski tim TV "Pink" uveliko se priprema za drugu sezonu

Objavljeno: 12:59h

Produkcijski tim je već kontaktirao s nekim od budućih takmičara.

Starleta Tijana Ajfon bila je jedna od prvih takmičarki na spisku koja je bez razmišljanja pristala.

- Ajfonka obožava da bude pod svetlima reflektora i da ljudi budu informisani o njenom životu. S obzirom na to da je odavno izašla iz "Parova", sada je rešila da prihvati ponudu TV "Pink" i nađe se u drugoj sezoni najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" - otkriva izvor.

Svakako najveće iznenađenje biće i ulazak Adama Đoganija, brata od strica Lune Đogani. Kako VIP saznaje, on je s oduševljenjem prihvatio ponudu, pa nema sumnje da će prirediti odličnu zabavu.

Lunin otac Gagi takođe je dobio poziv od TV "Pink", međutim, on i dalje razmišlja da li da prihvati da se po drugi put promoviše u rijaliti programu.

A post shared by Adam Djogani (@adamdjogani) on

- Nakon boravka na "Farmi", Gagi je rešio da više nikada ne bude u rijalitiju. Ipak, pošto je ponuda ovoga puta i te kako zanimljiva, on će ipak razmisliti o svemu - kaže izvor blizak Đoganiju.

S druge strane, kako saznajemo, pevačica Zorica Brunclik i njen kolega Šako Polumenta nisu želeli da budu deo druge sezone "Zadruge", iako su dobili poziv.

Zorica bi bila sjajna za ovaj šou!
Zorica bi bila sjajna za ovaj šou!foto: Damir Dervišagić

- Zorica bi bila odličan takmičar, međutim, ona nije želela da se ponovo eksponira kroz takav vid emisije. Iako je ponuda bila i više nego primamljiva, Brunclikova je to odbila.

Njen kolega Šako takođe nije želeo da uđe u "Zadrugu 2", jer nikada nije podnosio tu vrstu medijskog eksponiranja. Zahvalio se na ponudi i rekao da može da se pojavi na žurkama kao radni pevač, ali da kao takmičar ne želi - otkriva izvor.

Kao pravo iznenađenje očekuje se još nekoliko poznatih zvezda iz javnog života, a svakako ćemo ponovo gledati i takmičare iz "Pinkovih zvezda" koji su ostavili utisak na javnost.

Gledaoci TV "Pink" imaće priliku da ponovo gledaju i pevačicu Maju Nikolić, kao i kontroverznu rediteljku Jelenu Golubović, koja se proslavila zahvaljujući rijaliti programima.

Bonus video

DARA ZAVODI U KUPAĆEM: Izbacila bujno poprsje, a tek kada se okrenula! Gori Instagram!

(Espreso.co.rs/Alo Vip)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.