SLOBA POLUDEO I POČEO DA RAZBIJA: Psovao i vređao Lunu,  pljuštale nikad gore bljuvotine, ali kraj svađe je za Oskara! (VIDEO)(VIDEO)
Foto: Printscreen

novo ludilo

SLOBA POLUDEO I POČEO DA RAZBIJA: Psovao i vređao Lunu, pljuštale nikad gore bljuvotine, ali kraj svađe je za Oskara! (VIDEO)(VIDEO)

Luna Đogani i Sloba Radovanović dan pred samo finale ne mogu da smire strasti i da sačekaju da se dokopaju slobode i na miru raščiste odnose

Objavljeno:
  • 4

Blogerka, koja se zaljubila u pevača i ne može da se pomiri s činjenicom da više nisu par, posle izbacivanja malo je popila, pa potom otišla do Slobodana u izolaciju gde su se žestoko posvađali i jedno drugom uputili teške reči.

"Samo se skloni. Imaš prijatelje imaš druge drugove. Ja ti nisam prijatelj. Samo se skloni", vikao je Sloba.

"Valjda ja treba da budem ljuta na tebe", rekla mu je Luna tužno.

"Samo se skloni od mene", nije hteo da razgovara sa bivšom devojkom.

"Što? Jer si moje roditelje nazvao zlo?! Jer si me iskoristio?!

"Sve si u pravu i idi kod svojih pravih prijatelja. Neću da ti se pravdam. Ja ti nisam prijatelj, ne želim ti dobro", nije popuštao Sloba.

"Ti si mene izneverio. Posle svega dođem kod tebe i ti me teraš", bila je tužna Luna i plakala je.

"Izađi napolje, slobodno izađi napolje. Ne zajebavam se, napusti ovu prostoriju. Od.ebi od ove sobe jer misliš da sam te uništio, jer svataš. Ti si se prva p.pišala po nama. Ne ja, ti?! Samo menen kriviš za sve. Kenja mi se. Sloba će da prihvati. Mrš, u pičku materinu. Mrš, sam protiv celog sveta. Mrš, ja sam tebe voleo iskreno. Sve sam zbog tebe i mene uradio, sve. Marš, govno jedno", isterao je Sloba Lunu iz sobe, a ona je neutešno plakala.

Međutim, svađa nije dugo trajala. Sloba je potražio Lunu, tešio je i na kraju su se i poljubili.

Bonus video

Espreso Tviter - Ivan Gavrilović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media