JA SAM PRESREĆNA! SAMO NEK NASTAVI! Ovaj Slobin potez je njegova majka POZDRAVILA I PODRŽALA, i većini se neće dopasti!
Foto: Youtube printscreen

jedna je majka

JA SAM PRESREĆNA! SAMO NEK NASTAVI! Ovaj Slobin potez je njegova majka POZDRAVILA I PODRŽALA, i većini se neće dopasti!

Čitav događaj pomno je ispratila i Draginja Radanović,

Objavljeno: 07:53h

Sloba Radanović već mesecima ne može da se odluči da li voli ženu ili ljubavnicu, ali što se njegove mame tiče - dileme nema!

Naime, baš kada su gledaoci "Zadruge" pomislili da će Kristina Kockar i Slobodan Radanović dati još jednu šansu svom braku, desilo se potpuno suprotno. Pevač je u emisiji kod Ognjena Amidžića priznao da voli svoju suprugu i da ne želi da bude sa Lunom Đogani, a samo nekoliko sati kasnije je molio modnu blogerku da mu pruži drugu šansu.

Čitav događaj pomno je ispratila i Draginja Radanović, pevačeva majka, koja za "Alo!" kaže da je prezadovoljna što je njen sin shvatio da ipak treba da povrati vezu sa Đoganijevom.

- Gledala sam sve i mogu da vam kažem da sam presrećna! Super je sve, ja sam za Lunu i neka nastavi tako - rekla je Draginja za "Alo!", a na pitanje šta misli o tome što je njen sin naišao na osudu većine zadrugara, koji su istakli da Radanović laže, ona nije želela da odgovori.

- Ne želim ništa više da kažem, doviđenja - rekla je Draginja i spustila slušalicu.

Bonus video:

KARLEUŠA I BRENA UDRUŽILE SNAGE, ZAPEVALE ZAJEDNO I OD SRCA: Trenutak sa svadbenog veselja Piksijeve naslednice koji OBARA SA NOGU!

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.