KRISTINA JE LAVICA, PAMETNA I VASPITANA: Bivša devojka Veljka Ražnatovića PODRŽALA Kiju, a Lunu najstrašnije PONIZILA (FOTO)
Foto: Printscreen/youtube

I ONA SE OGLASILA

KRISTINA JE LAVICA, PAMETNA I VASPITANA: Bivša devojka Veljka Ražnatovića PODRŽALA Kiju, a Lunu najstrašnije PONIZILA (FOTO)

Veljkova bivša devojjka obračunala se s Lunom preko društvenih mreža

Objavljeno: 22:36h

Luna Đogani se zbog neprimerenih komentara često nađe na udaru javnosti, a poslednji u nizu odnosi se na Mašu Terzić, bivšu devojku Veljka Ražnatovića, sa kojim je u prošlosti bila i novopečena dizajnerka.

foto: Damir Dervišagić

- Ja sam tako vaspitana da sutra, na primer, vidim Mašu Terzić kako povraća na ulici, ja bih prišla da je pitam: "Kako si?" - rekla je Luna Milanu Miloševiću.

Luna je sinoć pomenula Mašu na žurci
Luna je sinoć pomenula Mašu na žurci foto: Printscreen/Youtube

Nije prošlo dugo pre nego što je ovaj snimak stigao do ćerke Zvezdana Terzića, koja se sa Đoganijevom obračunala putem društvenih mreža:

Maša se oglasila na svom Instagram profilu
Maša se oglasila na svom Instagram profilu foto: Printscreen Instagram

- Ona baš ne može bez mene, i po ko zna koji put.... pa draga gospođice, Mašu ne bi nikad našla pijanu nigde jer je Maša dama, koja nikada ne bi dozvolila takvo ponašanje kao tvoje, koja ne baca stvari i ne lomi sve oko sebe kada nešto nije po njenoj volji, koja ne plače za svaku sitnicu i ne pada u nesvest kada neko neće da razgovara sa njom.. uostalom to ništa nije ni bitno, koliko je bitno da Kija Kockar ima potpunu podršku od mene, jedna lavica od žene, pametna i vaspitana - napisala je Terzićeva na Instagramu.

(Espreso.co.rs/ Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.