POTRESNO SEĆANJE NA NJIHOVU PREDIVNU SVADBU! Kija pred godišnjicu ispričala sve o venčanju sa Slobom: Sećam se naših pesama... (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

da vas duša zaboli

POTRESNO SEĆANJE NA NJIHOVU PREDIVNU SVADBU! Kija pred godišnjicu ispričala sve o venčanju sa Slobom: Sećam se naših pesama... (VIDEO)

U razgovoru sa Sarom Reljić otkrila sve o svadbi

Objavljeno:

Kristina Kockar u razgovoru sa Sarom Reljić u dvorištu danas se prisetila svadbe sa svojim suprugom Slobodanom Radanovićem.

Pevač ju je prevario u najpopularnijem rijaliti programu sa Lunom Đogani, a ona se sada setila kako je protekla njihova svadba.

"Ja sam sve to organizovala iz Abu Dabija. Fenomenalno bilo! Imali smo na drvetu kanap i kupila sam sto onih štipaljki, pa srce ono belo od drveta. I moj brat je doneo iz Holandije onaj aparat što slika odmah i onda smo kačili slike na to. Stvarno je bila kul svadba. Hrana je bila švedski sto, čorba nije bila, uglavnom je bilo hrane više nego što je trebalo i ja nisam dozvolila da se donese torta. Ja sam naručila tortu za 150 ljudi, ljudi su išli po pet puta da jedu tortu", pričala je Kija i dodala:

"Htela sam sve da bude skladno, estetski, lepo da izgleda. Ja sam ubacila pesme na spisak koje su iz naše mladosti, pesme našeg društva, pesme koje Slobodan i ja slušamo."

Pogledajte šta je još ispričala Kija:

Bonus video:

ANASTASIJA JU JE ODALA: Ceca napravila drastičnu promenu, odsekla je kosu, a evo kako sada izgleda!

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.