AU! Kija nazvala OCA MAJMUNOM, publika zaprepašćena (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

šokirala sve

AU! Kija nazvala OCA MAJMUNOM, publika zaprepašćena (VIDEO)

I na sahrani, Kija je bila u centru pažnje, što su kamere budno ispratile, a ona je držala i govor iznad očeve humke, i rekla je da nikada nisu bili bliski, ali da ga je ipak volela

Objavljeno:

Sahrana oca popularne učesnice "Zadruge" Kristine Kije Kockar bio je jedan od najgledanijih događaja na domaćim televizijama, i svakako će ući u istoriju medijskog bešćašća. Ali to je druga priča.

I na sahrani, Kija je bila u centru pažnje, što su kamere budno ispratile, a ona je držala i govor iznad očeve humke, i rekla je da nikada nisu bili bliski, ali da ga je ipak volela. Inače, Miloš je Kiju priznao kada se njena majka porodila posle kratke veze sa njim, i nisu mnogo vremena provodili zajedno.

Mina i Kija
Mina i Kijafoto: Printscreen/facebook/Zadko Sila

Ipak, većina komentatora na društvenim mrežama ostala je u šoku posle Kijine izjave o njemu. A sve zato što "Zadruga" od juče ima i novog člana - majmuna, koji živi u kavezu.

Kija i Mina Vrbaški su se malo igrale s majmunom, a onda je Kija rekla:

- Ko ti je dirao oko? Kao moj tata. Ti si moj tata! Klempav i nemaš jedno oko! - rekla je Kija. Moguće je da je to rekla u stanju neke vrste razneženosti i da nije mislila da uvredi pokojnog oca, ali malo ko je njen komentar tako shvatio.

Bonus video: (KURIR TV) SANJA ILIĆ I BALKANIKA O NASILJU PRED NASTUP: Čuo sam joj strah u glasu kad je zapevala, tresla se, PRED NJIMA SU ČOVEKA UBILI OD BATINA

(Espreso.co.rs / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.