Osećam se kao mučenica, nikada nisam bila tvoja devojka! Luna udarila na Slobu, a onda je on PRESEKAO i DONEO ODLUKU (VIDEO)
Foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE/ZADRUGA OFFICIAL

drama se nastavlja

Osećam se kao mučenica, nikada nisam bila tvoja devojka! Luna udarila na Slobu, a onda je on PRESEKAO i DONEO ODLUKU (VIDEO)

Jeste, pojeo me je taj osećaj krivice. To je jedina moja greška - replicirao je Sloba

Objavljeno:

Posle pitanja novinara Luna Đogani otišla je u spavaću sobu sa svojim oženjenim dečkom Slobodanom Radanovićem, i to je iskoristila kako bi prebacivala pevaču stvari koje joj smetaju u njihovoj vezi.

- Nikada se nisam osećala kao tvoja devojka - jecala je Luna.

- Nikada nisam dozvoljavao da te nazivaju ljubavnicom. Uvek sam govorio da si ti moja ljubav. Jeste, pojeo me je taj osećaj krivice. To je jedina moja greška - replicirao je Sloba.

Luna mu je zatim rekla kako preteruje i kako se potpuno promenio prema njoj, dodavši kako joj je uvek bilo teško kada on negde ode zajedno sa svojom ženom.

- Ja tu sedim i čekam te kao tvoja devojka. Misliš da to mene ne boli? To boli! To moraš da razumeš! Isto što me je bolelo kada si išao u AmiDži, kada si pevao... jer ti si moj dečko, želim te samo za sebe! Ja ne vidim više da si ti moj. Dečko u koga sam se ja zaljubila je nestao, osećam se kao mučenica! - izjavila je Luna.

- Ti znaš moje mišljenje, ti znaš sve. Ti znaš čiji sam ja fizički. To je sve što ću ti reći, šta sam ja izabrao - šaputao je Sloba Luni, a zatim izašao iz sobe.

Bonus video: SVA SAM DIVLJA: Nives Celzijus se snimila, a napravila je promenu o kojoj svi pričaju! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.