Otac Slobe Radanovića BESAN: Ako Bog da, ostaviće ih obe... Njemu je potreban MIR!
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

SVE mu dozlogrdilo

Otac Slobe Radanovića BESAN: Ako Bog da, ostaviće ih obe... Njemu je potreban MIR!

Duško je iskazao kroz nekoliko rečenica, moleći nas da anketiramo Zrenjanince i pitamo ih kakav je njihov sin

Objavljeno:

Otac Slobe Radanovića, Duško Radanović proklinje dan kada se njegov sin oženio Kijom i, kako kaže, spanđao sa Lunom.

Nakon sahrane Kijinog oca Miloša Kockara, gde su se na jednom mestu pojavile porodice Kockar i Radanović, u Zrenjaninu više ništa nije isto. Tugu zbog preminulog rođaka, komšije, kolege zamenila su gradska šuškanja šta će biti sa bračnim parom Kija Kockar i Slobodan Radanović kada izađu iz rijalitija “Zadruga“.

Slobin otac Duško Radanović bio je prijatan i sa svega nekoliko rečenica otkrio je svoj stav o svemu što se dogodilo.

- Od starta nismo bili za Slobinu vezu sa Kristinom. Istog dana kad mu se svidela, rekao sam mu da nije za njega zbog glasina koje su o njoj kolale kao o lakoj ženi. Kasnije smo se trudili da ga ne remetimo i da pustimo život da ga vodi dalje, samo da mu je dobro. Međutim, evo, pokazalo se da njegov izbor nije bio dobar. Sada bi najbolje za Slobu bilo da je sam i da život nastavi kao slobodan muškarac. Pomreti nećemo od gladi, za osnovno ćemo uvek zaraditi, ali nam mir treba - istakao je Duško Radanović.

Svoju patnju što mu se sin predstavio u novom svetlu, gde je, osim dobre naravi, pokazao da ume da bude i agresivan i samodestruktivan, Duško je iskazao kroz nekoliko rečenica, moleći nas da anketiramo Zrenjanince i pitamo ih kakav je njihov sin.

- Pitajte kakav je moj Sloba nepoznate ljude, koga sretnete nasumično na ulici, kao i vlasnike kafana i kafića gde je pevao i odsecite mi ruku ako čujete ružnu reč za njega. Njega svi vole i obožavaju, a za Kristinu nisam siguran šta bismo sve čuli i saznali. Ne kažem da nema zluradih i lažova, ali njih dvoje su dva sveta. Ako bog da, ostaviće obe i živeti kao normalan čovek - rekao je Duško.

On nije želeo da otkrije šta zamera Slobinoj ljubavnici Luni Đogani, ali se nemo složio na konstataciju prijatelja da je - Luna neiživljeno razmaženo derište koje na Slobu loše utiče.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.