LUNA GA TOLIKO IZLUĐUJE DA NE MOŽE DA SE KONTROLIŠE: Sloba se prevrtao po krevetu, ODBRUSIO Đoganijevoj, pa je JAKO UDARIO (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

TEŠKI RAZGOVORI

LUNA GA TOLIKO IZLUĐUJE DA NE MOŽE DA SE KONTROLIŠE: Sloba se prevrtao po krevetu, ODBRUSIO Đoganijevoj, pa je JAKO UDARIO (VIDEO)

Neki blogerkini komentari su Radanovića dovodili do ludila

Objavljeno:

Iako Luna Đogani tvrdi da su ona i Sloba Radanović definitivno završili svoju vezu, ona ima potrebu da razgovara sa njim i prebaci mu sve što joj smeta, a ponajviše to što on provodi previše vremena sa Kristinom Kockar.

Luna i Sloba su se tokom ranih jutarnjih časova bez bubica upustili u razgovor kako bi razrešili svoje nesuglasice. Naime, Đoganijeva insistira da zna zašto se pevač promenio prema njoj.

- Zbog tebe sam sve uradio. Je l' više ne veruješ u našu ljubav? Ti se sve vreme ponašaš kao da samo ti patiš - rekao je Sloba Luni.

Sinoć su skinuli bubice i razgovarali o svom odnosu
Sinoć su skinuli bubice i razgovarali o svom odnosu foto: Printscreen Youtube

- Žao mi je što nisu pustili ceo snimak, ti si prema meni bio savršen, ti si sve ono što sam ja želela za sebe - pričala mu je ona.

U jednom trenutku je u sobu ušla Kija, a Lunino raspoloženje se naprasno promenilo, pa je čak i prokomentarisala "sad će onda tamo da povraća". Sve ovo ukazuje na to da Luna ne može da podnese Krisininu i Slobinu bliskost.

- Ti sve vreme to radiš. Mučiš me. Ćutiš, daješ ljudima da pričaju. Ti se igraš, sa kim se igraš, sa mnom ili sa njom. Ljudi mi pričaju da je voliš - prebacivala mu je.

Luna želi da zna zašto se Slobino ponašanje prema njoj promenilo
Luna želi da zna zašto se Slobino ponašanje prema njoj promenilo foto: Printscreen Youtube

- Nije tako. Valjda ti to znaš. Ja to govorim da te ne bih povredio. Sve vreme ti to govorim. Ti meni govoriš da sam ti upropastio život, ne jednom, nego više puta - besneo je Sloba na blogerku.

Njihov razgovor se nije mogao detaljno čuti zbog toga što nisu imali bubice, a otežavajuća okolnost je bila što su svi cimeri spavali, pa su morali da šapuću.

Neki blogerkini komentari su Radanovića dovodili do ludila, pa joj je kroz zube pričao i stegnutom rukom udarao o krevet.

Ceo razgovor Lune i Slobe možete pogledati u narednim video-snimcima.

Bonus video ISMET NUNO ARNAUTALIĆ PODELIO NIKAD OBJAVLJENU PESMU INDEXA: Sve godine su proletele u jednom trenu, NAVIRU SEĆANJA...kroz maglu!

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.