POTPUNO SLOMLJEN: Sloba je skroz OČAJAN, tražio je lekove za smirenje - ali NIJE MOGAO DA SE SMIRI (VIDEO)
Iako su osvojili trostruke nagrade, ukućanin nije bio oduševljen onim što su njih dvoje postigli zbog toga što je publika sa oduševljenjem pozdravila Kiju, Foto: Printscreen/Youtube

LUNA GA TEŠILA

POTPUNO SLOMLJEN: Sloba je skroz OČAJAN, tražio je lekove za smirenje - ali NIJE MOGAO DA SE SMIRI (VIDEO)

Takmičaru nije prijala činjenica da Kristinu u spoljnom svetu podržava širi auditorijum, pa je u toku noći napustio studio i otišao kod svoje devojke Lune Đogani

Objavljeno:

Zadrugovizija 3 bila je najgledaniji šou program, a cela Srbija nije mogla da dočeka spektakularan nastup koji su Sloba Radanović i Kristina Kockar pripremali uz pesmu balkanske pevačice Cece Ražnatović i Saše Matića - Lažov notorni.

Iako su osvojili trostruke nagrade, ukućanin nije bio oduševljen onim što su njih dvoje postigli zbog toga što je publika sa oduševljenjem pozdravila Kiju koja je blistala u punom sjaju.

Takmičaru nije prijala činjenica da Kristinu u spoljnom svetu podržava širi auditorijum, pa je u toku noći napustio studio i otišao kod svoje devojke Lune Đogani koja je već bila u Beloj kući.

Njoj se nije svidelo što je Sloba bio toliko besan, pa ga je upitala zašto je toliko razočaran.

- Šta te to toliko razočarao? - pitala je Luna.

- Razočaran sam u sve, ovo je pobeda njena, a ne moja. Nikad nikom neću moći da objasnim šta je u mojoj glavi i ne želim, prolupao sam. Imamo još 20 dana samo - rekao je Sloba.

- Ja sam tvoj prijatelj, što se ponašaš...- bila je tužna Luna.

- Niko me ne razume, ja sam svoj život ostavio ovde...nikad ti neće biti jasno, nikad. Niko se neće igrati mojim živcima - rekao je Sloba.

Šta je još Sloba izjavio pogledajte u nastavku.

BONUS VIDEO: SVAKOG DANA SVE JAČA: Emina pokazala borbenu stranu! OVAKO OPASNU je nikada nismo videli!

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.