MORALO JE TAKO DA BUDE! Oni su pobednici ZADRUGOVIZIJE 3! (VIDEO)
Kristina Kockar i Slobodan Radanović pobedili na Zadrugoviziji 3, Foto: Printscreen/youtube

UBEDLJIVA POBEDA

MORALO JE TAKO DA BUDE! Oni su pobednici ZADRUGOVIZIJE 3! (VIDEO)

Žiri je dugo razmišljao kome će dati najveću ocenu, a kada su ujedinili svoje glasove Kristina i Sloba su postali su pobednici po treći put sa 44 poena

Objavljeno:

Zadrugari su svojim nastupima na Zadrugoviziji 3 oduševili žiri, a pojedini članovi su promenili mišljenje o učesnicima koji su se izuzetno dobro predstavili publici iako nisu imali glasovne sposobnosti.

Novinari su priznali da je za njih ovo bio težak zadatak, a ocenama koje su dodelili takmičarima doneta je odluka da pobednici Zadrugovizije 3 budu Kristina Kockar i Slobodan Radanović sa ukupnim brojem poena 92.

Nagrada koju su KIja i Sloba dobili je novčani iznos od 2000 dinara i korpu sa slatkišima koja ih je oduševila.

Publika je imala mogućnost da glasa i putem fejsbuk mreže, a titulu pobednika sa čak 57,3% glasova ponovo su poneli najaktuelniji par Kristina Kockar i Sloba Radanović.

Kiji i Slobi je udvostručena nagrada, a ovoga puta dobili su novčani iznos od 3000 dinara i cigarete, a s obzirom na to da ovaj par to ne konzumira, ukućanka je odlučila da to podeli svojim cimerima.

Žiri je dugo razmišljao kome će dati najveću ocenu, a kada su ujedinili svoje glasove Kristina i Sloba su postali su pobednici po treći put sa 44 poena.

Nagrada za njih koja je utrostručena je novčani iznos od 5000 dinara i treći slatki paket kojem se Kija najviše obradovala.

- Hvala svima od srca, ja sam samo očekivala da ću na fejsbuku pobediti, bila sam ubeđena! Prevagnuo je jedan poen, ali sve ćemo to podeliti - rekla je ushićena Kija.

Iako su svi očekivali da će Sloba takođe prisustvovati ovom svečanom činu u kojem je trebalo da bude prezadovoljan trostrukom nagradom koju je zajedno sa svojom još uvek zakonitom suprugom osvojio, on je napustio studio i uputio se ka Beloj kući. Tamo je bio sa Lunom Đogani koja se nije osećala dobro zbog celokupne situacije.

Drugo mesto odlukom sms-ova publike sa 39% glasova osvojili su Kristina i Sloba, a prvo mesto Bane Čolak i Luna Đogani sa 45% glasova.

Pobednici su osvojili paket zlatiborca i 10 000 dinara, što je sve zadrugare obradovalo.

BONUS VIDEO: NIGDE BEZ VELJKA: Evo gde je Seka Aleksić otputovala sa mužem, uživaju u ljubavi!

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.