FIZIČKI OBRAČUN U ZADRUZI: Ukućanka nasrnula na trudnu Miljanu, nastao opšti haos (VIDEO)
Došlo je do okršaja, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

burno

FIZIČKI OBRAČUN U ZADRUZI: Ukućanka nasrnula na trudnu Miljanu, nastao opšti haos (VIDEO)

Obezbeđenje hitno moralo da reaguje

Objavljeno:

U "Zadruzi" je izbio pravi skandal, kada je jedna od ukućanki fizički nasrnula na trudnu Miljanu Kulić, zbog čega je obezbeđenje hitno moralo da reaguje.

Sanja Stanković se nakon kupovine namirnica posvađala sa Miljanom, kojoj je zasmetalo to što joj je Stankovićeva pridikovala zbog hrane koju konzumira u drugom stanju, a uz to joj je bacila i cigarete.

Ukućanke se žestoko posvađale
Ukućanke se žestoko posvađalefoto: Printscreen/Youtube/ Zadruga Official

Miljana je zatim uštinula Sanju, koja je krenula da joj uzvrati i nasrnula na nju, zbog čega je obezbeđenje odmah dotrčalo da ih razdvoji.

- Naravno da sam ti bacila cigarete, ti si meni bacila pare! Sad ćeš da vidiš! - počela je Sanja.

- Probaj, 'ajde! ti ćeš meni da kažeš šta ću ja da jedem! Ona će mene da štipa za ruke, ku*vetina jedna raspala! - vikala je Miljana.

Nišlijka je zatim izašla u dvorište, gde je zatekla Jovanu Tomić Matoru, Sanjinu emotivnu partnerku, koja je odmah stala u njenu odbranu.

- Gurnula si je na moje oči! Radite šta hoćete, nemojte fizički da se obračunavate! Evo uzmi mi sve, pobacaj sve ali nemoj nju da diraš! - rekla je Matora.

Bonus video:

(VIDEO) UTEGLA SE I SNIMALA OTPOZADI: Jelena Rozga objavila provokativni snimak svoje zadnjice, od nje to niko nije očekivao!

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.