LUNA PONIŽENA KAO NIKAD DO SAD: Ofucana je, štrokava i ne pere ribicu! Sloba napravio neviđeni HAOS! (VIDEO)
Nije prvi put da se higijena Lune Đogani komentariše u negativnom kontekstu, Foto: Printscreen Youtube

STALNO JE NAPADAJU

LUNA PONIŽENA KAO NIKAD DO SAD: Ofucana je, štrokava i ne pere ribicu! Sloba napravio neviđeni HAOS! (VIDEO)

Kad je čuo da ga je Miljana spomenula, Slobodan Radanović koji je svoju suprugu prevario u Zadruzi sa Lunom Đogani, odmah je skočio da se svađa sa trudnicom i brani svoju devojku

Objavljeno: 13:50h

Nedeljno popodne u najglednijem rijaliti programu ikada u ovom delu Evrope, Zadruga, rezervisano je za članove porodica i najbližih prijatelja ukućana, koji postavljaju pitanja zadrugarima.

Poslednje pitanje juče postavio je frizer Ivan, kome se obradovala Zorica Marković najviše, dok je Luna Đogani rekla kako ga poznaje. Ivan je pitao Miljanu Kulić koga smatra najomraženijom osobom u Zadruzi.

Frizer Ivan svojim pitanjem je uneo pometnju u Zadruzi
Frizer Ivan svojim pitanjem je uneo pometnju u Zadruzi foto: Printscreen Youtube

- Luna! Svi gledaoci su sinoć čuli! Luna, iz razloga što stalno potencira da je dobar čovek, a ja u njoj to nikada nisam videla. Kada ti možeš tako nešto da uradiš, da budeš surov i kažeš jednoj trudnici koja ide na put: "Dabogda se ne vratila", tako da je defintivno to Luna. Zatim, s kim si takav si, tu je i Sloba! Isti izmet! On je glupson! Sara je lukava. Mina takođe. To su po mom mišljenju jako loši ljudi ovde. Maca zna nekada da bude loša, Filip naravno i on - govorila je Miljana.

Miljana Kulić je već danima u žestokoj svađi sa Lunom i Slobom
Miljana Kulić je već danima u žestokoj svađi sa Lunom i Slobom foto: Printscreen Youtube

Kad je čuo da ga je Miljana spomenula, Slobodan Radanović koji je svoju suprugu prevario u Zadruzi sa Lunom Đogani, odmah je skočio da se svađa sa trudnicom i brani svoju devojku.

- Tebe boli to što imaš tu facu kao patka! Pogledaj ta usta! Kada izvadiš silikone iz usta, izgledaćeš kao guska! Bolja si kao patka! Tebe su tvoji poslali ovde kako te ne bi gledali kod kuće! - vikao je Sloba.

Maca je javno iznela svoje mišljenje o higijeni Lune Đogani
Maca je javno iznela svoje mišljenje o higijeni Lune Đogani foto: Printscreen Youtube

- Ona ne pere samo kosu, već i ribicu! Kaže Miljana za Lunu da ne pere kosu, a ribica je pola zdravlja! (smeh) Pogotovu što ona ima intimne odnose ovde! Da li se tako čuva zdravlje? - ubacila se Maca.

- Ti mnogo treba da radiš na fizičkom izgledu da bi mogao moja usta da komentarišeš! Ova pored tebe je ofucana i štrokava, plus ima masnu kosu! Tebe je Draginja poslala u rijaliti da prevariš ženu! Ona ti je dala zeleno svetlo - nastavila je Miljana da govori Slobodanu.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u video-prilogu koji se nalazi ispod u nastavku ovog teksta.

Bonus video ZABLISTALA NA DARINOM KONCERTU: Jelena Karleuša počastila Bubamarinu publiku i SVOJOM NOVOM PESMOM

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.