SADA JE ZVANIČNO: Đekson priznao svoje EMOCIJE prema zadrugarki, razmenjivali NEŽNOSTI u dvorištu, pa zajedno otišli na spavanje (VIDEO)
Đekson ima novu ljubav u Zadruzi, Foto: Printscreen Youtube

NOVI PAR U ZADRUZI

SADA JE ZVANIČNO: Đekson priznao svoje EMOCIJE prema zadrugarki, razmenjivali NEŽNOSTI u dvorištu, pa zajedno otišli na spavanje (VIDEO)

Đekson se ni prema jednoj od tri devojke sa kojima je do sada bio u vezi u rijalitiju nije ponašao na ovaj način i pokazivao nežnost i pažnju

Objavljeno:

Poslednjih dana jedna od glavnih tema u Zadruzi bio je odnos pevačice Andrijane Radonjić i repera Nemanje Đerića Đeksona, s obzirom na to da su svi primetili da između ovo dvoje učesnika postoje simpatije. Iako je Đekson priznao da bi pokušao da osvoji Andrijanu, pevačica je tvrdila da su oni samo prijatelji. Međutim, najnovija dešavanja pokazala su da više ne uspeva da prikrije emocije.

Andrijana i Đekson su do juče svoju preteranu bliskost pravdali druženjem, ali od sinoć je njihovo "druženje" prešlo granice prijateljstva.

Izgleda da mu je ovog puta zaista stalo
Izgleda da mu je ovog puta zaista stalo foto: Printscreen Youtube

Dok su sa nekolicinom zadrugara razgovarali u dnevnom boravku, Andrijana je legla i spustila glavu u Đeksonovo krilo, a on ju je zagrlio i mazio po kosi.

Zatim su se osamili u dvorištu, a reper je zatražio pevačici da sedne između njenih nogu, što je ona rado prihvatila.

Nakon razgovora ispred kuće otišli su na spavanje, a već neko vreme njih dvoje i Zorana Stefanov dele krevet.

Pre spavanja, Đekson je zagrlio i poljubio Andrijanu za laku noć, a društvene mreže i Jutjub su se usijali od komentara, budući da se ni prema jednoj od tri devojke sa kojima je do sada bio u vezi u rijalitiju, nije ponašao na ovaj način i pokazivao nežnost i pažnju.

Pogledajte Đeksona u izdanju u kakvom ga do sada nismo videli:

Bonus video NAJPOZNATIJA STARLETA POKAZALA DEČKA: Podelila dirljiv trenutak, a komentari pljušte!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.