ON UŽIVA U ZADRUZI, A ĆERKA MU GLADUJE: Požalila se prijateljici, ona pobesnela (VIDEO)
Zadrugari bukvalno preživljavaju, Foto: Printscreen Youtube

POVERILA SE

ON UŽIVA U ZADRUZI, A ĆERKA MU GLADUJE: Požalila se prijateljici, ona pobesnela (VIDEO)

U Zadruzi je od samog početka svojevrsno preživljavanje

Objavljeno:

Sanja Stanković je u najpopularnijem rijalitiju, osim prijateljstva i prisnog odnosa sa Jovanom Tomić Matorom, ostvarila prijateljstvo i sa Andrijanom Radonjić koju je mnogo zavolela, jer smatra da sa njom može da deli sve tajne. Međutim, ukućanka je shvatila da se Andrijana nikada ne oglašava povodom neke situacije, a ono što je posebno povredilo jeste njena glad koju je krila od svih.

Andrijana se požalila Sanji da je gladovala dva dana
Andrijana se požalila Sanji da je gladovala dva dana foto: Printscreen Youtube

Kako je ostala bez budžeta, Andrijana je bila gladna dva dana, a ono što je zamerila svima je da je niko nije ponudio ničim, što je Sanju izvelo iz takta, jer ništa o tome nije znala.

- Meni je glupo, ja to nikad ne bih tražila, nisam takva! Ja ništa nisam jela ceo dan, samo mi je Zorana prišla da mi da da jedem nešto. Bilo mi je mnogo krivo, jer se i Milan žalio, a ja ne znam, možda je njemu neko dao, meni nije niko ništa. A ja sam sa tatom ovde, znači, ne mogu da tražim samo za sebe - rekla je Andrijana.

Andrijana se oseća nepoželjnom u Zadruzi
Andrijana se oseća nepoželjnom u Zadruzi foto: Printscreen Youtube

- Ti nikad ne kažeš ono što ti treba, što ti fali, ne mogu da verujem da mi nisi prišla da mi tražiš, ako sam ti prijatelj daću ti, naravno! Zašto nisi otišla da uzmeš kod mene - bila je ljuta Sanja.

- Neću to da radim, meni je samo krivo što se osećam nepoželjno. Ne volim kad komentarišu da sam se promenila i to, neću da budem deo toga uopšte - bila je iskrena Andrijana.

Sanja nije mogla da poveruje šta joj je još ona ispričala o svemu, a detaljno možete pogledati u nastavku:

Bonus video SVET BRUJI O SPEKTAKULARNOJ SVADBI BOSANKE I BOSANCA U SIDNEJU: Misica u čipkanoj venčanici ostavila bez dah, ali o OVOJ slici ipak svi pričaju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.