Laka zarada: Nećete verovati koliko su učesnici rijalitija dobili za svoje učešće!

obezbedili su se

Laka zarada: Nećete verovati koliko su učesnici rijalitija dobili za svoje učešće!

Skoro svi učesnici "Farme" su izabrali da 4 meseca svog života provedu na imanju samo zbog poprilično velikih honorara koji su im obećani
Objavljeno:

Malo je onih koji su pristali da učestvuju u rijalitiju "Farma" samo zbog medijske popularnosti. Veći deo učesnika je pristao da 4 meseca svog života provede na imanju u Lisoviću samo zbog novca. A kada vidite koje su cifre u pitanju, biće vam jasno i zašto. Napokon nema više prostakluka! Farma gotova, Stanija uzela 50 hiljada evra (FOTO) (VIDEO)

Pored nagrade od 50.000 evra koja je čekala pobednika ovog rijalitija, a koju je sinoć preuzela starleta Stanija Dobrojević, svaki od učesnika je imao i svoj honorar na nedeljnom nivou. Pojedincima su čak obećane i pozamašne svote novca samo da bi se priključili ovom rijalitiju. Bolje da sedite kad čujete ovu cifretinu! Kristijan napokon priznao koliko je zaradio na Farmi! Tako je Stanija, koja je sinoć izašla bogatija za 50.000 evra. Kako su mediji pisali, Stanija je još i pre ulaska u rijaliti uzela od produkcije 30.000 evra od kojih je čak 5.000 potrošila na garderobu koju će nositi na imanju.
Pored toga, za Staniju se pisalo da ima najveći honorar na imanju. Ova starleta je dobijala čak 1.000 evra nedeljno, dakle, 14.000 evra za ova 4 meseca. Plus nagradu od 50.000 koje je sinoć dobila. Stanija se baš ovajdila! Pored Stanije, ovako veliki honorar je uspela da izvuče još jedna naša zvezda. To je popularna pevačica Bojana Stamenov, čiji je honorar na nedeljnom nivou takođe bio 1.000 evra.
Evo ko je prvi čestitao Staniji na pobedi! I evo kako je Tamara reagovala na to! (VIDEO) Pevačici Gogi Sekulić je bio obećan honorar od 20.000 evra, plus učestvovanje u trci za glavnu nagradu. No, kako je pevačica nakon 48 sati izbačena sa "Farme", pošto je šutirala Tamaru Đurić, ne znamo da li je ove pare i dobila.
I bivša pevačica grupe "Đogani", Anabela Atijas, ove godine se našla na "Farmi", ali je zbog zdravstvenih problema ubrzo morala da napusti rijaliti. Pevačici je za učešće u rijalitiju obećan honorar od 5.000 evra nedeljno, međutim, kako je izdržala jedva nedelju dana, i nije dobila neku cifru. Pevačica koja je zasigurno imala najveći honorar među ženskim učesnicama, ako joj je verovati na reč, jeste Maja Nikolić. Ona je u jednom konverzaciji sa Kristijanom priznala da joj je za 4 meseca učešća u rijalitiju obećan honorar od 48.000 evra.
Staniji da pobedi na Farmi pomogla najmoćnija ličnost naše estarde! Zato je uzela 50.000 evra! Pravi pobednik ovog rijalitija je zasigurno Kristijan Golubović, što zbog popularnosti koju je zadobio učešćem, što zbog novca koji je sakupio. Kristijan je, i u tom razgovoru sa Majom Nikolić, ali i danas u intervjuu povodom Stanijine pobede, rekao kako je zaradio 100.000 evra. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.