GRBA, OŽILJCI, PRLJAVŠTINA... Divna se presvlačila pred svima i pokazala posledice porođaja, ali šta joj je to na gaćama?! (VIDEO)
Foto: Printscreen

crna ženo...

GRBA, OŽILJCI, PRLJAVŠTINA... Divna se presvlačila pred svima i pokazala posledice porođaja, ali šta joj je to na gaćama?! (VIDEO)

Divna se bez blama presvlačila pred ukućanima i tom prilikom pokazala celo svoje telo

Objavljeno:

Divna i Marko su na početku učešća u "Zadruzi" imali mnogo problema, ali su iz njih isplivali i sada se sve smirilo. Oni su učešćem u rijalitiju samo učvrstili njihov odnos, iako je bilo stani-pani.

Seanse kod psihologa, dugi razgovori, brdo novih ljudi oko njih, a opet daleko od doma... Svoje dete su ostavili dedi na čuvanje, a mala Kristina se, pre toga, nikada nije odvajala od majke.

Ipak, Divna ne priča mnogo o svojoj ćerkici i niko zaista ne zna kako je Kristina došla na svet.

foto: Printscreen

Prilikom presvlačenja pred zadrugarima, Divnine gaćice su bile plitke, a kada je podigla majcu koju je skidala, na telu se pojavio jedan detalj koji je svima promakao.

U pitanju je ožiljak na njenom stomaku, pa je jasno da je rodila malu Kristinu na carski rez. Zašto se Divna odlučila na ovaj korak, da li možda zbog svog zdravlja, ili je morala zbod Kristine, otkriće se valjda i to za vreme ovog višemesečnog takmičenja.

Pošto Divna ima deformitet sa telom, uopšte to što je rađala može biti zabrinjavajuće, s obzirom da je njeno telo izuzetno sitno i krho. Zato se gledaoci i javnost uvek brinu oko svega što ima veze sa zdravljem Divne DNK.

Pogledajte video i uočićete ožiljak, ali i fleku na prednjem delu gaća:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.