STRAŠNA TAJNA ALEKSANDRE SUBOTIĆ! Arapi je uvukli u PROSTITUCIJU, demon je obuzeo još kad je bila MALA!
Foto: Printscreen Youtube

njena drugarica otkrila!

STRAŠNA TAJNA ALEKSANDRE SUBOTIĆ! Arapi je uvukli u PROSTITUCIJU, demon je obuzeo još kad je bila MALA!

Aleklsandra Subotić je neposredno pred ulazak u rijaliti "Parovi" zbog nedostatka novca ušla u svet prostitucije

Objavljeno:

- Kada je jedan od njih izvadio dve novčanice od po 500 evra i svakoj dao po jednu, Aleksandrino lice se ozarilo i više nije razmišljala. Posle nekoliko pića našli su se u stanu. Popili su po još nekoliko koktela, a onda su njih dvojica otišla u jednu, a one u drugu sobu. Drugarica ju je ubedila da je bolje da ostanu do jutra, kako bi izvukle još love. Onda se desilo nešto mnogo čudno. Kada se Aleksandra ujutru probudila, nije se sećala šta se desilo, a stranci su nestali sa parama koje su im dali. Ona je imala osećaj da su im nešto sipali u piće i da su ih uspavali. Tresla se i plakala, iako je bila sigurna da nije imala seks sa njima. Njena mama Ljuba je upoznata sa celom pričom i posavetovala je da to više nikada ne radi - završava drugarica.

foto: Printscreen

A šta se zaista dogodilo, nikada neće saznati.

Aleksandra Subotić opsednuta je demonom, a na nju je bačeno i prokletstvo još dok je bila tinejdžerka!

Od toga je može izlečiti poznati iscelitelj iz Rumunije, koji je pozvao redakciju "Kurir Stars" kako bi mu pomogla da uđše u "Parove".

- Aleksanda drugu trudnoću nije mogla do kraja da iznese zbog uroka i nečastivog koji ju je zaposeo. Nju je još kao malu proklela majka njene drugarice da bi se osvetila Ljubi zbog ljubomore. Rađeno je na tome da Aleksandra bira pogrešne muškarce, koji će je emotivno uništiti i napraviti potpini haos. Ja želim da mi pomognete kako bih ja pomogao njoj. Ušao bih u "Parove" samo zbog Aleksandre da bih je izlečio. Video sam u kakvom je problemu i tvrdim da imam lek. Sve radim prirodnim putem, pravim lekovite koktele od biljaka i ulja kanabisa - rekao je iscelitelj K. Š. koji bi u Breorad odšao samo zbog Subotićeve.

(Espreso.co.rs/Kurir Stars)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.