MAJKA ANĐELE ŠPARAVALO KIPTI OD BESA: Spomenula Bojanu i TUŽBU, želi ROĐENU ĆERKU DA VODI NA LEČENJE
Aleksandra Šparavalo, Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

SVI DETALJI

MAJKA ANĐELE ŠPARAVALO KIPTI OD BESA: Spomenula Bojanu i TUŽBU, želi ROĐENU ĆERKU DA VODI NA LEČENJE

Aleksandra Šparavalo ističe da se njena ćerka plaši Bojane, te da zbog toga izmišlja priče o porodici.

Objavljeno: 13:32h

U toku emisije "Gledanje snimaka" nastao je opšti haos u "Beloj kući" kada je jedna od učesnica popularnog rijalitija, Bojana Pavlović, rekla da će krivično goniti roditelje svoje devojke, Anđele Šparavalo, jer kako je sama istakla, nije odgovorna zbog žestoke osude koju njena devojka trpi od strane javnosti, ali i njenih roditelja i cimera i to sve zbog njihove emotivne veze.

Podsetimo, nakon odgledanog video-priloga u emisiji, Pavlovićeva je iskoristila priliku da se direktno obrati porodici Šparavalo, kada je poručila Anđelinoj majci da će pokrenuti tužbu protiv nje, klasifikujući optužbe njene majke, Aleksandre Šparavalo, kao klevetu.

- Nije mi baš tako prenela, ne intresuje me, neću puno ni komentarisati. Neka pričaju šta hoće, njena majka će biti tužena za onu klevetu, što je izmišljala da sam alkoholičar, da sam vršila nasilje nad bivšim devojakama. Videćemo se sigurno na sudu što se tiče tih stvari. Meni je jasno zašto oni ovo pričaju, ja imam tu razumevanja, naš odnos zavisi od nas, ne znam kome tu nešto nije jasno. Uradila je katastrofalne stvari, da postoji neka istina, postoji. Nikada je nisam nagovarala da priča neke stvari, ona sama ustane i priča laži, pa priča istinu. Ja sam neko ko je govorio da se ne zaje**ava sa tim stvarima - rekla je Bojana tom prilikom.

Aleksandra Šparavalo o Bojani Pavlović i tužbi
Aleksandra Šparavalo o Bojani Pavlović i tužbifoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

Povodom Bojanine izjave, hitno se oglasila i Anđelina majka Aleksandra, koja je bez dlake na jeziku rekla šta misli i dala sud o novonastaloj situaciji.

- Neka me tuži, slobodno. Ja ću nju svakako tužiti, ja sam to javno rekla. Ne interesuje me ta devojka. Meni je najbitnije da Anđela bude zdrava samo kad izađe. Shvatila sam da moja ćerka radi sve pod Bojaninom prisilom. Tvrdim da će moja ćerka sve ono što je pričala demantovati, jer ni sama ne zna šta priča i govori. Niko ne može da sruši odnos mene i mog muža. Samo želim da kažem da je strašno to što laže. Anđela mora da prizna da neke stvari koje izgovara jednostavno nisu tačne. Plaši me kakvo će biti Anđelino stanje kad je lupi realnost i shvati šta je sve pričala i izmišljala. Čim izađe vodim je kod psihijatra. Znam da Bojana truje njoj mozak ispod pokrivača. Anđela je u strahu, a to ne sme da prizna. Ona se plaši Bojane, to se vidi - zaključila je Aleksandra.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/SrbijaDanas Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.