RODITELJI SVIM SILAMA POKUŠAVAJU DA IH RASTAVE, A NJIH DVE PLANIRAJU DECU: Bojana i Anđela REŠILE, sada nema nazad
Anđela Šparavalo i Bojan Pavlović, Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

elitarske priče

RODITELJI SVIM SILAMA POKUŠAVAJU DA IH RASTAVE, A NJIH DVE PLANIRAJU DECU: Bojana i Anđela REŠILE, sada nema nazad

Oglušila se na savete roditelja

Objavljeno:

Uprkos svim naporima roditelja da je odvoje od devojke Bojane Pavlović, Anđela Šparavalo je, kako ističe, presrećna u istopolnoj vezi, koju je pred milionima gledalaca Pinka otpočela u rijalitiju "Elita".

Njeni roditelji su zbog toga očajni. Jasno su joj, u više navrata, poručili da to ne podržavaju, te da nikada neće prihvatiti njenu vezu sa pripadnicom istog pola.

Čak ni pretnje da, ukoliko ostane s Bojanom, "neće imati gde da se vrati" nisu urodile plodom, kao ni majčine suze, njeno i bakino narušeno zdravstveno stanje, prenosi Pink.

Iako je pre samo dva dana imala video-poziv s roditeljima, koji su joj poručili da se odvoji od Bojane, Anđela se o njihove molbe i zahteve oglušila. Po svemu sudeći, ne namerava da okonča vezu s Bojanom, već s njom želi decu.

- Meni je cilj da budem srećna, a to što sam trenutno sa Bojanom, to nema veze sa njom. Mi bismo išle na veštačku oplodnju ili da unajmimo donore. Volela bih da imamo decu i da budem srećna sa njom - rekla je Anđela danas tokom debate u Beloj kući.

Bonus video:

03:38

ŽAO MI JE BRESKVICE, PESMA JOJ NIJE BILA HEVI KOLIKU JE BURU IZAZVALA! Grupa Keni nije mrtav: Zadovoljni smo glasanjem

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.