SVI GLEDAJU ŠTA RADI ĆERKA JOVANA MEMEDOVIĆA I NE MOGU DA VERUJU: Lepu Mašu u ovakvom IZDANJU još nismo VIDELI
Maša Memedović, Foto: Instagram/masamemedovic

sve podelila javno

SVI GLEDAJU ŠTA RADI ĆERKA JOVANA MEMEDOVIĆA I NE MOGU DA VERUJU: Lepu Mašu u ovakvom IZDANJU još nismo VIDELI

Inspiracija za snimak bila joj je umetnica Ana Đurić Konstrakta i njen jučerašnji nastup na "PZE" uz pesmu "Novo, bolje"

Objavljeno:

Rediteljka i fotografkinja, Maša Memedović, važi za devojku koja bi trebalo da bude primer mnogim devojčicama.

Ćerke poznatog novinara Jovana Memedovića na društvenim mrežama plasira stvari koje su zaista korisne za svakodnevni život i uglavnom je orijentisana na domaćinstvo, zdrave navike i održivost prirode.

Tako smo često mogli da je vidimo kako kupuje polovnu odeću, kojoj daje novi život. Takođe, ona nema problem da uzme stari nameštaj koji pronađe ostavljen pored kontejnera i dotera ga po svojim merama, a potom ga uvrsti u svoj dom.

1 / 6 Foto: Instagram/masamemedovic

Lepa Maša i danas je uspela da iznenadi, kada je sa pratiocima podelila snimak u kom možemo videti da je izvrsna domaćica.

Maša je u haljini i kecelji zamesila hleb, koji već na pogled izgleda preukusno, a potom je recept podelila i na Instagramu.

Inspiracija za kreativan, a mnogima i koristan, video bila joj je umetnica Ana Đurić Konstrakta, koja je sinoć na "Pesmi za Evroviziju" uz pesmu "Novo, bolje" takođe mesila hleb na sceni.

Memedovićeva ćerka je uz video dodala Konstraktinu pesmu, a hleb je potom poslužila uz kajmak i goveđu kobasicu i sama ga okusila.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Telegraf/Jelena Gajić Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.