MEMEDOVIĆEVA ĆERKA OBJAVILA FOTKU IZ SVOGA DOMA: Na ovo su svi OBRATILI PAŽNJU, NE VIĐA SE SVAKI DAN OVAKO NEŠTO
Jovan Memedović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

divno

MEMEDOVIĆEVA ĆERKA OBJAVILA FOTKU IZ SVOGA DOMA: Na ovo su svi OBRATILI PAŽNJU, NE VIĐA SE SVAKI DAN OVAKO NEŠTO

Nedavno je sa pratiocima ona podelila još jedan detalj svoje intime

Objavljeno:

Dom Jovana Memedovića planinska je kuća na Tari, okružena četinarima, gde voditelju najveći deo vremena društvo pravi rasni vučjak.

Memedović je preslatki kutak pravio pažljivo, po uzoru na kuće sa kojima se susretao na proputovanjima, a u jednoj emisiji čak je ispričao da je angažovao jedinog majstora koji je umeo da je napravi od celog stabla bukve, čiji miris provejava čim se pređe prag.

Kroz nekoliko fotografija, koje je Jovan stidljivo podelio sa pratiocima, moglo se videti kako je nekretninu opremio, a komentari mnogih bili su da je ostvario snove gotovo svake osobe koja nestrpljivo iščekuje penzionerske dane.

Memedović u penziju još nije otišao, napustio je Radio-televiziju Srbije, ali i dalje vodi kviz „Potera“, a čini se da će dok je živ raditi na autorskom projektu „Sasvim prirodno“.

Uprkos tome što se iz grada izmestio na planinu i živi povučeno, njegova popularnost je velika, a njegov glas uticajan, a čini se da se taj njegov duh sve više prenosi na naslednicu Mašu, koja na svojoj platformi propagira zdrav život, održivu prirodu i modu, čiste reke.

Dodatne simpatije „instagramera“ Maša je stekla po udaji za dugogodišnjeg partnera Bogosava Apostolovića.

Svi mediji tada su preneli detalje venčanja i svadbenog veselja, a budući da su komentari bili blagonakloni, Jovanova naslednica stekla je utisak da sa pratiocima može da podeli i ostatak svoje intime, čak i to kako joj novi stan izgleda.

Na osnovu par fotografija mogao se steći utisak da Maša i Bogosav vole drvene površine, te da one preovlađuju u gotovo svim prostorijama blago podsećajući na dom Jovana Memedovića.

Neosporno je da je mladoj influenserki i fotografkinji otac najveći uzor, te da sa velikim ushićenjem prati sve što on radi i to primenjuje na svom primeru.

Nedavno je sa pratiocima ona podelila još jedan detalj svoje intime, trpezarijski deo u koji je smestila jelku
Nedavno je sa pratiocima ona podelila još jedan detalj svoje intime, trpezarijski deo u koji je smestila jelkufoto: prentscreen/instagram/masamemedovic

Nedavno je sa pratiocima ona podelila još jedan detalj svoje intime, trpezarijski deo u koji je smestila jelku, skromu, sa tek postavljenim mašnicama, a ono što je mnogima zapalo za oko jesu veliki broj knjiga ispod nje.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Story/preneo:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.