EVO ŠTA SE DEŠAVA SA MALIM ŽELJKOM: Ivan Marinković izneo detalje iz PORODICE, ovo SIGURNO niste znali
Ivan Marinković, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

informacije

EVO ŠTA SE DEŠAVA SA MALIM ŽELJKOM: Ivan Marinković izneo detalje iz PORODICE, ovo SIGURNO niste znali

Marinković je otkrio neke intimne detalje svog odnosa sa Miljanom Kulić

Objavljeno:

U najnovijem emitovanju radio-emisije "Amnezija" unutar rijalitija "Elita", Milena Kačavenda, Marko Janjušević Janjuš i Ivan Marinković su privukli pažnju slušalaca.

Ivan Marinković je otkrio neke intimne detalje svog odnosa sa Miljanom Kulić, posebno se osvrćući na pominjanje svog malog sina Željka.

- Znam da je Mića nervozan pa bi na mene da prebaci neke stvari. Ja sa Miljanom imam zajedničko dete i sve što imamo, rešimo. Ni mene, a ni Jelenu ništa ona ne ugrožava, nemam nikakvih velikih problema... Ja sam gledao kakva je situacija kada je Miljana ušla, ona je iskusno sve super sa mnom, pa je usledio atak - započeo je on.

1 / 4 Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- Ja sam sedeo pored Miljane i rekao sam kroz šalu: "Na čijoj si ti strani, na Anitinoj, Anđelovoj ili Matorinoj", tako da nisam rekao ovako kako je Mića predstavio. Glupo bi bilo da kažem, Janjuš je pomenuo da je to Miljana radila. Ako kaže da je ona njemu psovala dete, on njoj, ne mogu ništa tu da uradim. Jako mi je neprijatno da slušam to, teško mi je da slušam da se pominje, ali ne mogu da utičem na ljude - rekao je Ivan.

Ivan Marinković iskreno o sinu
Ivan Marinković iskreno o sinufoto: Antonio Ahel/ATAImages

U tom momentu, u emisiju je uleteo Anđelo Ranković.

- Kakve su ovo tužne ispovesti Ivana Marinkovića?! Ti spominješ da ti je teško, a ti juče sam spominješ to dete, rekao si da mu nije majka i koristiš to svoje dete u svađi sa detetom. M*š ološu i zlo - rekao je Anđelo.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Alo/Nina Stojanović/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.