Kristijan povraćao na Farmi: Slavu proveo u mukama (FOTO)

Golubović se otrovao

Kristijan povraćao na Farmi: Slavu proveo u mukama (FOTO)

Kristijan Golubović je svoju krsnu slavu proveo povraćajući, pošto se otrovao nečim što je pojeo. Nakon što mu je ukazana lekarska pomoć, Kristijanu je bilo mnogo bolje
Objavljeno: 10:58h

Učesnik rijalitija, Kristijan Golubović, umesto da uživa na slavskoj trpezi koju su farmeri imali u subotu, noć proveo u povraćanju. Stanija otkrila ko joj je najbolji, a ko najlošiji frajer na Farmi! Možete da pogodite? (FOTO) (VIDEO)

Kristijan preti ubistvom: Udariću Staniju sekirom u glavu! (FOTO) Naime, Kristijan se otrovao nekom namirnicom koju je pojeo, pa je ceo dan povraćao. Golubović prvo nije želeo da prihvati lekarsku pomoć, ali pošto je povraćao bez prestanka, nakon nekog vremena je zamolio ostale momke da ga odvedu do ljudi koji ih nadgledaju 24 sata.
- Svi su sedeli za stolom i jeli, a u jednom momentu Kristijan je istrčao iz kuće u dvorište i počeo da povraća. Svi su potrčali za njim, Tamara je brzo donela vodu kako bi ga umili, a Nikolina mu je držala glavu. Deset minuta je proveo u dvorištu i bez prestanka povraćao. Nakon toga vratio se iscrpljen u kuću, a zatim opet izlazio i povraćao. - navodi izvor. Jaoj, Kristijane, koja si ti seka persa! Ni dete ne bi kukalo zbog ovoga, a on je zvao Hitnu! (VIDEO) Kristijanu je bilo jako loše, zbog čega su se ostali ukućani uplašili. On je rekao Staniji da sumnja da je pojeo nešto što mu nije prijalo, dok je Maja Nikolić tvrdila da Golubović povraća na nervnoj bazi. Kada ga je lekar pregledao, konstatovao je da se ipak otrovao hranom. Uključili su mu infuziju nakon čega se Kristijan osetio mnogo bolje.
Stanija opet pokazala grudi! I to dok se sa Milošem baškarila u hotelu (FOTO) - Panike je bilo među ostalim farmerima, uplašili su se da se slučajno nisu i oni otrovali, jer danima pre toga mnogi su imali problem sa dijarejom. Na svu sreću, zasad nikom nije pozlilo. Kristijan je slavio krsnu slavu u subotu, ali na njegovu žalost nije mogao da uživa u bogatoj trpezi, jer su mu lekari naglasili da mora da pazi šta jede - dodao je izvor blizak produkciji. Farma 6 ~ Kiki se zamalo udavio [Paz'te povraca] by paladaatina (Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.