STANIJA TUŽILA ANELI I NJENU MAJKU! Starleta neće više da ĆUTI, otkrila zbog čega je Ahmićeva IZLAZILA IZ ELITE
Stanija Dobrojević, Foto: Nemanja Nikolić//Antonio Ahel/ATAImages

SVI U NEVERICI

STANIJA TUŽILA ANELI I NJENU MAJKU! Starleta neće više da ĆUTI, otkrila zbog čega je Ahmićeva IZLAZILA IZ ELITE

Dobrojevićeva tvrdi i kako je zadrugarka izlazila iz Bele kuće u Šimanovcima zbog krivične prijave, a ne peticije

Objavljeno:

Dok Aneli Ahmić tvrdi kako je iz "Zadruge 7 Elite" izlazila „jer Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić putem peticije hoće da joj oduzmu dete", starleta naglašava kako je u stvari morala zbog krivične prijave da napusti rijaliti imanje, pa je najavila kako će i ona da je tuži, kao i njenu majku.

- Tvrdili su da ja nekome branim da viđa dete, a danas tvrde da ja nekome oduzimam dete? Dogovorite se, gospodo, sami sa sobom. Sita je prošle nedelje tokom uključenja u emisiju izjavila da ja branim Asminu da šalje novac i da viđa dete, za to joj ide tužba. A ove nedelje su prosuli priču da ja oduzimam nekome dete? I za to im ide tužba - grmela je ona u razgovoru s jednim medijima, pa je potom nastavila svoje izlaganje rečima:

"Takva da ispadne žrtva preko mojih leđa?!"

Stanija tužila Aneli i njenu majku
Stanija tužila Aneli i njenu majkufoto: Printscreen/RTV Pink

- Je l' ovo pozivanje na moj javni linč i spinovanje priče koja je čista laž i izmišljotina? Nikakav postupak za oduzimanje deteta nije pokrenut, a i da jeste, opet nema veze sa mnom. To može samo Asmin. I nije ta sa „nikoju školu" pozvana zbog oduzimanja deteta ili izmišljene peticije, nego zato što je ukrala auto. Mada je i to sitnica za nju s obzirom na to da se bavila kriminalnim radnjama, prenosila kofer, pa ekipu ocinkarila i neke na drugi svet poslala. I onda od takve pravite žrtvu preko mojih leđa?! Teško, gospodo, teško.

Zatim, Stanija je podsetila kako je i Anelina majka sama izjavila da joj ćerka „šmrče nešto na nos".

Evo zbog čega je Aneli napuštala Elitu
Evo zbog čega je Aneli napuštala Elitufoto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

- I to se radi u momentu kada nikoja u rijalitiju izjavljuje da svaka majka smrče belo, a njena majka umetnica napolju takođe izjavljuje da je normalno da se danas svi malo „udare po nosu"?! I isto to dete teraju da prosi po autobusu? (smeh) Nikada jaču podršku naroda nisam imala. I to pametnog, inteligentnog naroda, jer u priču „Stanija nekome oduzima dete" može da poveruje samo neka maloumna baba iz pi*kovca koja ne zna ni da se potpiše - naglasila je ona za „Informer", pa zaključila porukom:

- Pažljivo slušajte svaku moju izjavu i pazite šta radite.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Informer/D.S. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.