NAKON OVIH REČI JOVANE JEREMIĆ NASTAO JE MUK U STUDIJU: Pričalo se o OVOJ TEMI, a onda je voditeljka sve ŠOKIRALA
Jovana Jeremić, Foto: Printskrin/RTV Pink

evo o čemu se radi

NAKON OVIH REČI JOVANE JEREMIĆ NASTAO JE MUK U STUDIJU: Pričalo se o OVOJ TEMI, a onda je voditeljka sve ŠOKIRALA

"Volim da sam tačna i prezicna u svemu u životu, kao i u poslu" rekla je Jovana

Objavljeno:

Voditeljka na Pink televiziji Jovana Jeremić kaže da skromnost za nju nikad nije bila vrlina, te i da u životu uvek ide na sve ili ništa, ali da ništa ne voli da radi mlako!

Ona je sa gostima u studiju pričala na temu ishrane, pa je objasnila da se uvek strogo pridržava pravila, te i da je na režimu uvek besprekorna.

- Nikad nisam volela da bilo šta radim uštogljeno, mlitavo ili mlako! Kao spartanac sam i tako postupam, ma šta da je u pitanju! Kod mene skromnost nije vrlina. Volim da sam tačna i prezicna u svemu u životu, kao i u poslu. Zato sam dogurala ovoliko daleko. Radim kao vojnik i kod mene se zna red - govorila je voditeljka.

Inače, mnoge Jovanine izjave postale su viralne na društvenim mrežama jer izazivaju veliku pažnju javnosti. Najviše komentara bilo je za onu koja se tiče toga da ćerku Leu planira da uda za moćnog muškarca.

- Učiću je da se uda za bogatog, a ne siromašnog. Ima jedna rečenica koju nikada nisam rekla: ‘Kada žena promaši partnera za brak, umesto roleksa, stana u centru Beograda i auta, žena dobije rak’. Zapamtite ove reči Jovane Jeremić jer ako već plačete, plačite u mercedesu, nemojte da plačete na klupi. Muškarac ako uloži u ženu nikada joj neće učiniti ništa loše. Čak i ako je prevari, to će biti na jedno veče, a to nije prevara. Koliko muškarac uloži u ženu toliko je voli, sve ostalo su laži - objasnila je jednom voditeljka.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Republika/D.L. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.