PRŠTE UVREDE U ŠIMANOVCIMA: Svi NAPUŠTAJU RIJALITI 29. DECEMBRA, narod će svima da SUDI, zbog toga je nastalo OVO
Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

UŽAS

PRŠTE UVREDE U ŠIMANOVCIMA: Svi NAPUŠTAJU RIJALITI 29. DECEMBRA, narod će svima da SUDI, zbog toga je nastalo OVO

U petak veče će se održati Elitovizija, a već stvari ne idu po planu

Objavljeno:

Produkcija televizije Pink poslala je pismo učesnicima na imanju u Šimanovcima u kom ih je obavestila da će u petak veče biti organizovana Elitovizija.

- U petak će biti organizovana velika novogodišnja Elitovizija, takmičićete se u pevanju, a odluku o pobedniku doneće gledaoci i žiri. Doneli smo odluku da ovog puta budu vesele pesme koje će biti u skladu sa novogodišnjom atmosferom, dakle balade su zabranjene. Svi morate izabrati pesme koje se puštaju i slušaju tokom novogodišnjih praznika. Sada se podelite u grupe, a nakon toga svaka grupa mora odabrati pesmu. Jako je bitno da znate da u grupi može biti najmanje dvoje, a najviše četvoro. Pozdrav Veliki Šef - stoji u pismu.

Rijaliti par Borislav Terzić Terza i Milica Veličković su se oštro sukobili, zato što se Terza u isto vreme dogovorio i sa Munjezom i sa Milicom, da će nastupati sa njima.

- Ko je bolesnik, nemoj vilicu da ti slomim, mamu ti j***m bolesnu. J***m li ti mamu provokatorsku, klošarko jedna smrdljiva- počeo je Terza da urla na Milicu.

Ona se okrenula ka Nenadu Macanoviću Bebici i pitala ga "Vidiš li ti ovo ponašanje"?

- Šta se desilo? - upitao je Bebica.

- Desilo se da se lik dogovorio sa mnom da nastupa i s Munjezom u isto vreme...A sinoć smo se pričali o tome da ćemo nastupati zajedno i on mi kaže da nastupam sa nekim drugim, kao da sam ja neki ker...

1 / 2 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Borislav se sve vreme ubacivao vređajući je i govoreći joj "Mrš" i da će videti ko je bolesnik, obzirom da ga je ona zbog njegovog ponašanja, više puta nazvala tako.

- Opraštam mu ovde što mu niko ne bi oprostio, a on se prema meni ponaša kao da sam ker. Ništa mu ne radim, on se tako ponaša. Kunem ti se da se dogovorio sa mnom, kunem ti se - pričala je Milica.

- I jesi kerina... - poručio joj je Terzić.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Telegraf/M.K./Preneo:N.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.