U KAKVIM ODNOSIMA SU BILI JANJUŠ I NJEGOV POKOJNI BRAT? Isplivala istina o porodičnim NESUGLASICAMA
Marko Janjušević Janjuš, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

NIJE DOBRO

U KAKVIM ODNOSIMA SU BILI JANJUŠ I NJEGOV POKOJNI BRAT? Isplivala istina o porodičnim NESUGLASICAMA

Mihailo Janjušević je pronađen mrtav, a evo u kakvim je odnosima bio sa bratom Janjušem

Objavljeno: 21:22h

Rođeni brat Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjušević, izvršio je samoubistvo, kako prenose mediji.

Kako se ranije pisalo, on sa Markom godinama nije bio u najboljim odnosima, a za domaće medije se nije oglašavao otkako je Janjuš započeo svoju rijaliti karijeru.

Mihailo je živeo potpuno drugačije od svoja dva starija brata Marka i Borisa, a samo jednom je progovorio o Janjušu i njegovom učešću u rijalitiju.

1 / 2 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Stigla mi je 101 poruka za Zadrugu i evo da se oglasim prvi i poslednji put što se tiče Marka i Zadruge. Ne gledam Zadrugu, iskreno, pogledao sam malo prvu Kija VS Luna. Posle toga nikad ništa, pogledam neke klipove koje mi društvo šalje sa Jutjuba i TikToka, ali ne palim TV jer nemam vremena za svoj život i svoje probleme - počeo je Mihailo.

- Marko je stariji od mene 10 godina, ima svoj život, ja imam svoj život, znam da je tamo par godina i nikako ne stižemo da se vidimo i čujemo, ali nismo u svađi, mada nismo u nekim bliskim odnosima. Ne mogu da lažem, imamo i dosta drugačiji pogled na svet. Ne želim da neke njegove izjave i dela s ljudima tamo utiču na mene, jer živimo dva različita života - dodao je Janjušev brat.

1 / 3 Foto: Printscreen Instagram/jannmiha

- Ljudi, ovde stavljam kraj na Zadrugu jer ja imam svoj život, ne zanima me televizija. Pustite me da se skidam na OnlyFansu i Tviteru na miru!!! Stvarno ne želim da budem deo svega toga. Da želim, ušao bih i ja tamo. Hvala na razumevanju - zaključio je svojevremeno Mihailo na Instagramu.

Inače, Mihailo Janjušević pronađen je mrtav, kako nezvanično prenose mediji, a detalji samoubistva još uvek nisu poznati.

Bonus video:

06:14

Janjuš diže Maju Marinković u nebesa

(Espreso/Blic/Milica Milojević/Preneo:N.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.