OGLASILA SE ALEKSANDRA PRIJOVIĆ! PRVI PUT PROGOVORILA O KARLEUŠI: Iznela detalje koji će ŠOKIRATI BALKAN
Aleksandra Prijović, Foto: Nemanja Nikolić

DA LI JE MOGUĆE?

OGLASILA SE ALEKSANDRA PRIJOVIĆ! PRVI PUT PROGOVORILA O KARLEUŠI: Iznela detalje koji će ŠOKIRATI BALKAN

Aleksandra Prijović je prvi put progovorila o Jeleni Karleuši

Objavljeno: 20:03h

Muzička zvezda Aleksandra Prijović nastavila je turneju "Od istoka do zapada". Nakon brojnih koncerata koje je održala u Beogradu, Nišu, Sarajevu i Zagrebu usledila su još dva koncerta u Tuzli.

Pevačica je sada otvorila dušu i otkrila kako njen sin Aleksandar gleda na koncerte, ali i nepoznate detalje za koje publika do sada nije znala.

- On mene pita: "Mama, da li će večeras biti puno?". Stalno je pre koncerta u Beogradu pričao: "Pevaćeš u Areni", ali nije znao kako to izgleda. Tada sam mu puštala koncerte nekog od kolege na Jutjubu, ali sada se već navikao - rekla je pevačica, a potom se dotakla i susreta sa koleginicom Jelenom Karleušom u jednom beogradskom restoranu.

1 / 10 Foto: Printscreen/Instagram/aleksandraprijovic

- Srela sam se sa njom u jednom restoranu, kada sam izlazila. Kao i uvek kada je vidim, pozdravim se, pitam kako je ona i njena porodica, meni je to potpuno normalno. Nisam od onih koja će okrenuti glavu kada vidi svog kolegu.Gde god da se nalazim, uvek pozdravim svakoga. Ona mene u prvom trenutku nije prepoznala, jer sam bila kao devojčica. Filip je takođe bio tu sa drugarima. Prišla sam joj i pozdravila se, mislim da ona nije očekivala da će mene videti tu - ispričala je folk zvezda za K1.

Bonus video:

02:37

VREĐALI SU ME DOK SAM GLASALA! Jelena Karleuša doživela neprijatna iskustva na biračkom mestu! Imala da poruči SAMO JEDNO

(Espreso/Alo/Nina Stojanović/Preneo:N.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.