MAJA MARINKOVIĆ ZAŠTITLA JANJUŠEVU ŽENU! Javno joj stala u ODBRANU, pa spustila Aneli ŽESTOKO i BRUTALNO
Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

BEZ DLAKE NA JEZIKU

MAJA MARINKOVIĆ ZAŠTITLA JANJUŠEVU ŽENU! Javno joj stala u ODBRANU, pa spustila Aneli ŽESTOKO i BRUTALNO

Maja Marinković je zaštitila Janjuševu ženu Enu od uvreda koje joj Aneli pripisuje

Objavljeno:

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš imali su danas po podne žestok okršaj.

Naime, Janjuš ke skočio na Maju kada je ustala i u facu mu rekla da je glup jer je prešao preko uvreda koje je Aneli uputila njegovoj bivšoj ženi Eni.

- Janjuš je neko ko ima 38 godina, s obzirom da je šestu godinu u rijalitiju, treba da bude primer svom detetu koje ide u školu, dozvoli da misli da je pametan, a ustvari je jako glup, jer dozvoljava sebi da bude sa osobom koja za majku njegovog deteta kaže da je ku**a. Ako vi ovo smatrate pametnim, ja biram da budem glupa. Ja imam 27 godina, raznorazna sr**a sam pravila, ali kada vidim kako se ljudi ne menjaju - istakla je Maja, pa dodala:

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Biram da budem glupa nasuprot ovom nemoralnom slučaju. Drugo mesto Ša, zato što iznova i iznova pravi iste greške, u odnosu sa Tarom, Vanjom. U "Zadruzi 3" Miona je bila neko ko me je nagrdio, delile smo sve i onda si ustala i nagrdila me kada si rekla da sam ljubavnica i da ne želiš da budeš saučesnik u mojim nedelima i onda dođeš i uradiš isto. Mislim da je on veliko ime i prezime da bi sebi dozvoljavao neke stvari. Treće mesto, ni levo ni desno nego pravo u meso, neka budu to ta tri mesta - rekla je Maja, a Janjuš je, da bi joj napakostio, uputio javnu poruku Tijani Ajfon:

- Tićo, molim te, pošalji jednu haljinu - rekao je Marko aludirajući da Majina bivša prijateljica pošalje haljinu za Aneli.

Bonus video:

06:14

Janjuš diže Maju Marinković u nebesa

(Espreso/Alo/Aleksandra Belić/Preneo: N.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.