OVO SU DETALJI IZ KARIJERE DRAGANE MIRKOVIĆ KOJE APSOLUTNO NIKO NIJE ZNAO: Htela je da odustane od SEVGA, ali...
Dragana Mirković, Foto: Kurir televizija

NEVEROVATNO

OVO SU DETALJI IZ KARIJERE DRAGANE MIRKOVIĆ KOJE APSOLUTNO NIKO NIJE ZNAO: Htela je da odustane od SEVGA, ali...

Dragana Mirković je otkrila detalje iz njene karijere koje niko nije znao

Objavljeno:

Dragana Mirković, ima sve ono o čemu mnogi sanjaju. Pored blistave karijere, koju nije obeležio ni jedan skandal, ima porodicu koja joj je na prvom mestu.

U novoj epizodi "Rame uz rame sa Draganom" pevačica je otkrila da je u jednom trenutku mislila da se više nikada neće vratiti na scenu, jer je bila posvećena svojoj deci, što joj je bio glavni prioritet. Međutim, fanovi nisu mogli da se pomire s njenom odlukom, za koje je specijalno snimila ploču.

- Dok su deca odrastala, ja sam lično mislila da više neću imati karijeru, napravila sam pauzu od četiri godine i smatrala sam da do 2000. što je bilo, to je to. Međutim, fanovi su dali sve od sebe. Molili su me, čak je bilo i suza da se vratim. Onda sam odlučila da 2004. snimim ploču zbog njih. Smatrajući da ću to da im poklonim i da će se na tome završiti. Nije se tome završilo, kao što vidite.

1 / 2 Foto: Promo

- Nastavila sam da pevam, ali u mnogo manjoj meri. Mnogo sam više bila kod kuće, posvećena deci. Što je sasvim normalno, jer drugačije ne bih pristala. Publika je prihvatila taj kompromis da ja neke stvari ne mogu više da radim kao nekada. Stvarno im hvala na razumevanju i na tome što su shvatili koliko mi znači što sam sa Markom i Manuelom - rekla je diva.

Bonus video:

11:17

DA LI BISTE ZNALI DA IGRATE UZ OVE LEGENDARNE HITOVE? Žiri izabrao NAJJAČEG: Ti - SAMO na to PUCAJ, a za vas ostale - ZIP!

(Espreso/Kurir/M.K./Preneo:N.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.