ANITA JE BILA TRUDNA SA POZNATIM PEVAČEM MESEC DANA PRED VENČANJE SA MATOROM? Isplivale ŠOKANTNE TVRDNJE!
Anita Stanojlović, Foto: Instagram printscreen/matora23

DA LI JE MOGUĆE?

ANITA JE BILA TRUDNA SA POZNATIM PEVAČEM MESEC DANA PRED VENČANJE SA MATOROM? Isplivale ŠOKANTNE TVRDNJE!

Isplivale su šokantne tvrdnje vezane za Anitinu prošlost, spekuliše se da je bila trudna sa poznatim pevačem

Objavljeno: 13:13h

Anita Stanojlović navodno je bila trudna sa Jovanom Stefanovićem i to mesec dana pre venčanja sa Jovanom Tomić Matorom.

- Mi koji znamo kakva je to mala namiguša, nećemo da ćutimo i sve što znamo ima da iznesemo u javnost. Anita se družila sa mnom, jele smo i pile zajedno, ali ne podnosim lažove. Matora je plaćala sve njene cehove, prohteve i slično.

- Nisam imala hrabrosti da Matoroj sve kažem pre nego što je ušla u "Elitu“, ali sam sada rešila da olakšam sebi i ispričam šta joj je sve Anita radila napolju iza leđa - priča Anitina drugarica koja se s njom družila mesecima pred ulazak u rijaliti.

1 / 2 Foto: Instagram printscreen/jovan.s.stefanovic

- Anita obožava muškarce, nije istina da se prebacila samo na žene. Matora veruje u tu šuplju priču, ali znam šta je ta mala radila u izlascima kad Jovana nije bila s nama. Naložila se jedno vreme da idemo po kafanama, a sve zbog lepog pevača Joce Stefanovića, za kojim je odlepila. Ona je Jocu upoznala letos na jednom splavu gde je pevao. Nakon njegovog nastupa sedeli su u istom društvu, nastavili da piju, da bi posle toga Joca nju povezao kući, s obzirom na to da nije bio pijan. U kolima su se odmah smuvali, a onda su se videli još nekoliko puta i Anita je slučajno zatrudnela. Dobila je fras kad je saznala da je u drugom stanju, tresla se da Matora ne sazna - tvrdi ova devojka.

1 / 10 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Posle nekog vremena rekla je Joci i oboje su konstatovali da je abortus neminovan i jedino rešenje, što je ona i uradila. Od tada se više nisu ni videli, ni čuli, a Anita je ubrzo ušla u "Elitu". Jovana će da presvisne kad bude saznala za ovaj detalj, koji je Anita vešto sakrila. Danima ju je molila da odu i odrade veštačku oplodnju, da nađu donatora sperme da bi imale zajedničko dete, a ova je odbijala da to uradi, rekavši da je još rano, a onda je zatrudnela, pa i abortirala - priča navodna Anitina drugarica za Republiku.

Bonus video:

04:03

Matora i Anita

(Eespreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.