"NIJE NAM JAVIO DA JE POSTAO DEDA, ČOVEK JE KATASTROFA" Sani Trik FX žestoko opleo po Bakiju B3, NIJE ŠTEDEO REČI!
Sani Trik FX, Foto: Printscreen/instagram/sanitrikfxofficial

RAFALNA PALJBA

"NIJE NAM JAVIO DA JE POSTAO DEDA, ČOVEK JE KATASTROFA" Sani Trik FX žestoko opleo po Bakiju B3, NIJE ŠTEDEO REČI!

Sani Trik FX je žestoko iskritikovao Bakija B3 i uputio jake reči

Objavljeno: 12:55h

Andrija Đogani poznatiji kao Baki B3 podelio je na svom Tiktok profilu srećne vesti. Naime, pevač se snimao kako igra sa svojim najmlađim sinom i tom prilikom je otkrio kako je juče postao deda.

- Danas je poseban dan za mene, postao sam deda - napisao je pevač na svom Tiktok profilu.

Baki nije više nikakve informacije odavao na svom profilu, pa je tom prilikom Informer stupio u kontakt sa njegovim prijateljem i kolegom Sanijem iz grupe Trik FX. Sani je otkrio kako Baki nikome nije javio srećne vesti, što im je zapravo i čudno, kao i da niko nije znao da mu je ćerka trudna.

1 / 1 Foto: Printscreen Pink Tv

- Porodila se Bakijeva najstarija ćerka Anđela. Mi nju nismo videli dugo i baš smo iznenađeni jer ni mi nismo znali da je trudna. Upravo sada pričam sa Natom, ne znam da li imam njen broj telefona da je pozovem i da joj čestitam. Baki je čudan neki deda, nije se ni javio, niti nam je javio da je postao deda, čovek je katastrofa.

1 / 2 Foto: Espreso

- Ne znam šta da kažem, uglavnom Natalija i ja, kao neko ko zna Anđelu od kako je bila mala, možemo da kažemo da nam je drago što je postala majka i jako smo srećni zbog nje. A da li je deda srećan zbog toga što je postao deda ne znamo jer se ne čujemo sa njim. Neka je dete živo i zdravo i neka živi sto godina i neka je Anđela živa i zdrava - rekao je Sani.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espeeso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.