DEJAN DRAGOJEVIĆ POKREĆE PRIVATAN BIZNIS: Oglasio se JAVNO, pa otkrio o ČEMU SE RADI, u ovome neće biti SAM
Dejan Dragojević, Foto: Printscreen/youtube/Dejan Dragojević

svi detalji

DEJAN DRAGOJEVIĆ POKREĆE PRIVATAN BIZNIS: Oglasio se JAVNO, pa otkrio o ČEMU SE RADI, u ovome neće biti SAM

Pobednik pete sezone "Zadruge" Dejan Dragojević odlučio je da pokrene privatan biznis.

Objavljeno:

Dejan Dragojević je jedan od pobednika "Zadruge" koji je najviše uspeo da iskoristi trijumf u rijalitiju.

Pored toga što je promenio svoj život za 180 stepeni, pomirio se sa porodicom, okrenuo se sportskom životu i nabacio mišiće, ostvario uspeh na Jutjubu i pronašao devojku Jovanu Stojanović, on je odlučio da pokrene još jedan biznis.

Dejan i Jovana su snimili i zajednički video snimak u kome su najavili šta ima novo u njihovom životu i kakvi su im planovi za budućnost.

Dragojević je prvo otkrio da je Jovana dala otkaz kod Adaktarovih i da je upisala kurs za oblikovanje i pravljenja obrva. Stojanovićeva je uspešna šminkerka, ali ovo dodatno školovanje će sigurno da joj pomogne da u svom poslu bude još uspešnija.

Potom je Dejan krenuo da priča o svojim poslovnim planovima. Pobednik Zadruge je otkrio da je postao preduzetnik i da pokreće sopstveni biznis.

- Treba da se pokrene perionica sa Davidom. Takođe, planiram jedan posao sa hranom. Ne znam da li da vam otkrivam ili ne? - započeo je Dejan.

- Bolje nemoj da pričaš. Znaš kako se u našem narodu kaže, nešto ispričaš i onda ništa ne uradiš po tom pitanju jer ti krene po zlu - upozorila ga je Jovana.

- Pokrećem biznis sa hranom, ali ne želim da to bude klasičan restoran. Želim da zasnujem biznis na zdravoj hrani. Ali ne integralne grisine i takve stvari jer nismo konji. Naravno ne treba sve da bude puno zdravo, već bi trebalo sve prošarati - rekao je Dejan.

Dejan je u svom snimku progovorio i planovima od kojih je odustao. Naime, on je u jednom trenutku planirao da kupi stan, ali se predomislio.

- Razmišljali smo o stanu, ali ja ne volim da živim u stanu. Zašto bih živeo u stanu kada imam kuću? A opet kada bismo kupili danas stan... dobar stan ne može da se uzme ispod 150.000 evra. Naravno ne može i jare i pare. Poenta je da su cene kvadrata skočile. A s obzirom da treba da obnovimo krov, verovatno ćemo da ga rušimo i da podignemo novi sprat. Sada čekamo statičara da proveri temelje da li oni to mogu da izdrže - otkiro je Dejan.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.