PLANOVI STEFANA KARIĆA ZA VENČANJE SADA SU PRED VAMA: Evo šta Osman misli o BUDUĆOJ SNAHI
Stefan Karić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

otvoreno je govoriO

PLANOVI STEFANA KARIĆA ZA VENČANJE SADA SU PRED VAMA: Evo šta Osman misli o BUDUĆOJ SNAHI

Vest da Stefan ima novu devojku brzo se proširila domaćim medijima

Objavljeno:

Budući da je odjeknula vest da je bivši zadrugar Stefan Karić verio svoju novu devojku Andreu posle samo tri meseca veze, on je sad odlučio da otkrije sve detalje.

- Čuo sam da se pominje neko kamenje kao da sam otvorio kamenolom. Neverovatno je kako nam se sve izdešvalo spontano i na brzaka, upoznali smo se letos... Ne bih da je upoređujem s bivšim devojkama, ona je u mom srcu posebna. Nismo u kući, imamo jedan stan lepi i mali, ne živimo zajendo 100 posto, ali smo stalno zajedno i lepo nam je... - rekao je Stefan i otkrio kako se tata Osmanu dopala buduća snaha.

- Osman ko Osman. Nasmejan je, pozitivan i srećan. Mislim da mu se dopala, najbitnije je da je nama lepo - rekao je Karić i dodao:

- Svaki čas neka ženidba i kamenje. To nije presudno i bitno, crkva mi više znači nego opštinsko venčanje. Biće sve komplet, ali ne mogu da pričam šta će i kako biti, uživamo i lepo nam je, to je najbitnije... - poručuje Stefan i dodaje:

- Ona je devojka iz totalno drugog sveta, nije iz sveta medija, njoj to ne odgovara. Nije neko ko je s nekim zbog lajka i ona je normalna devojka, ne prija joj što se sve ovo dešava. Shvatio sam da sam sazreo kao lilnost i treba mi mir i samoća, ne smetam ja ni Osmanu ni Kristini, ali smatram da je najbolje da se odvojimo - otkrio je bivši zadrugar.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.