STEFAN KARIĆ STAJE NA LUDI KAMEN? Bivši zadrugar već krenuo sa PRIPREMAMA NOVOG DOMA, njegova devojka sve USNIMILA
Stefan Karić, Foto: Espreso

NAPUŠTA VILU NA ZVEZDARI?

STEFAN KARIĆ STAJE NA LUDI KAMEN? Bivši zadrugar već krenuo sa PRIPREMAMA NOVOG DOMA, njegova devojka sve USNIMILA

Iako je Stefan nedavno rekao za medije da je u vezi tek od skoro, očigledno mu ona i te kako prija, kada su već odlučili da krenu u kupovinu stvari za domaćinstvo.

Objavljeno:

Bivši rijaliti učesnik Stefan Karić, važi za velikog zavodnika, a sada je nakon drame sa starletom Natašom Šavijom uplovio u novu romansu, za koju se saznalo nakon što je objavio snimak na kojem se vidi ženska ruka sa prstenom.

Sada je na njegovom Instagram profilu objavljen video iz kupovine, a mnogi su pomislili da njih dvoje opremaju malo ljubavno gnezdo. Iako je Stefan nedavno rekao za medije da je u vezi tek od skoro, očigledno mu ona i te kako prija, kada su već odlučili da krenu u kupovinu stvari za domaćinstvo.

Podsetimo, Karić je objavio sporni snimak, te su svi odmah posumnjali da je rešio da se veri i stane na "ludi kamen", ali kako se ispostavilo, za sada su samo u vezi.

1 / 3 Foto: Printscreen:instagram/karic___stefan

Inače, kako se sada saznaje, reč je o devojci po imenu Andrea, koja je aktivna i na društvenoj mreži TikTok, a kako se može videti na njenom profilu na Instagramu, Stefan joj uveliko komentariše fotografije.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.