MARIJA KULIĆ SE HITNO OGLASILA ZBOG BIVŠE DADILJE: Besna kao RIS, drama počinje na 3,2,1... SAD!
Marija Kulić, Foto: © ATA Images

haos

MARIJA KULIĆ SE HITNO OGLASILA ZBOG BIVŠE DADILJE: Besna kao RIS, drama počinje na 3,2,1... SAD!

Marija Kulić o Klari Jankulovski iznela šok tvrdnje

Objavljeno: 14:36h

Marija Kulić oglasila se putem svog profila na Instagramu i na račun bivše dadilje Klare Jankulovski, koja je brinula o malom Željku, iznela žestoke optužbe i progovorila o svim skandalima koje su se dešavale u njenoj porodici.

- Živa je ona Klara za koju je sudija rekla da je za njom raspisana poternica zbog mnogih dela. Još u "Zadruzi" mi je rekla da se sprema da pobegne iz Srbije, ona kao Makedonka jer je centar za socijalni rad tući za oduzimanje roditeljskog prava. Klara čiji je malolteni sin privođen i hapšen zbog prodaje narkotika deci po osnovnim školama i od toga najgora porodica u Nišu živela godinama, trujući tuđu decu. Smrdla Klara koja je ukrala zlato iz naše kuće i njen muž priznao porukom mom mužu da jeste ukrala, odnela kući i prodala. Objavila sam tu poruku nedavno na Instagramu. Klara u čiju je kuću dva pita mesečno upadala policija zbog droge i koju je centar za socijalni rad tužio za oduzimanje roditeljskog prava - pisala je ona, pa nastavila:

- Sin iz prvog braka neće da čuje za nju, a drugog sina iz prvog braka maltretirali i ugnjetavali i prebacivali sve što pojede i popije i otišao u drugu porodicu, kod malo poznatih ljudi. Pričaj Klara, gde si odnela popadijin sat što nam je tvoj muž pričao šta radiš u koliko si žena pokrala čisteći stanove. Pričaj Klara, da je u zatvoru tvoj muž bio zbog silovanja, proveriti u niškom supu, on nas ne pljuje da mu ne izgovaram ime, ali je pet godina ležao zbog silovanja, ne prepisuj to drugima. Pričaj Klara kako si bila uhapšena i bila u istržnom zatvoru što si pretukla sina. Prijavio te je muž. Ona Klara koja po dva meseca živi privatno, pobegne, ostavi dugove, ne plaće kirije i još iznese iz stanova sve što može, zato su je stanodavci prijavljivali.

Marija Kulić o Klari Jankulovski
Marija Kulić o Klari Jankulovskifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Inače, Klara se juče oglasila za medije i napljuvala porodicu Kulić, zbog čega je Marija osetila potrebu da joj javno uzvrati.

Bonus video:

00:09

Espreso na festivalu Street Food u Berlinu

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.