EVO KAKO IZGLEDA BITI ĆALE U 80-oj GODINI: Glumcu NIJE LAKO, a šta je OČEKIVAO?
Robert De Niro, Foto: Youtube printscreen/Inside Edition

iskustvo

EVO KAKO IZGLEDA BITI ĆALE U 80-oj GODINI: Glumcu NIJE LAKO, a šta je OČEKIVAO?

Slavni glumac otkrio da je sa devojkom podelio obaveze!

Objavljeno: 17:03h

Slavni glumac Robert de Niro otkrio je kako se snalazi u ulozi oca petomesečne bebe.Tu ulogu uporedio je sa odgajanjem i odnosom koji ima sa starijim naslednicima. Ispričao je i kako je sa svojom partnerkom podelio obaveze oko deteta.

Na pitanje da li su mu prethodna iskustva olakšala odgajanje ćerkice, s obzirom na to da je ima sedmoro dece, Robert de Niro je odgovorio: "Ne postaje lakše". Nastavio je: "Tako je kako je. U redu je. Mislim, ne radim "teške" poslove. Tu sam, podržavam svoju devojku. Ali ona obavlja taj posao. I imamo pomoć, što je tako važno”.

Pod tim "teško" verovatno je mislio na menjanje pelena. Ali je o brizi o malenoj Džiji istakao je za The Guardian sledeće: "Naravno da uživam. Uživam u svemu tome".

1 / 6 Foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Robert de Niro (80) uporedio je svoju decu: "Sa bebom je drugačije nego sa mojom 11- godišnjom ćerkom. Moja odrasla deca. Moji unuci. Sve je drugačije.

Ne razgovaram s odraslom decom na način na koji razgovaram sa svojom bebom ili na način na koji razgovaram sa svojom 11-godišnjom ćerkom, iako je ona prilično pametna".

Slavni glumac i njegova partnerka Tifani Čen (45) dobili su u aprilu ćerkicu Džiju, a za njihovu vezu saznalo se 2021. godine.

Oskarovac Robert de Niro koji se dva puta razvodio pored Džije ima Drinu (52) i Rafalea (46) koje je dobio sa bivšom suprugom Dajanom Abot, blizance Džulijana i Arona (27) koje mu je donela veza sa Tuki Smit i Eliota (25) i Helen (11) koje ima iz braka sa Grejs Hajtauer.

U emisiji Gejl King objavljene su prve fotografije Džije Virdžinije. Voditeljka je rekla da su de Niro i Tifani presrećni zbog rođenja ćerke i da je glumac veoma uzbuđen zbog nove uloge.

Nažalost, samo tri meseca nakon rođenja devojčice umro je unuk slavnog glumca, sin njegove ćerke Drine Leandro.

Bonus video:

00:50

Glumica Maša Dakić otkriva zbog čega je se plaši Robert de Niro!

(Espreso/ŽenaBlic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.