ANA ĆURČIĆ HOĆE DA UNIŠTI ŽIVOT KAČAVENDI? Đedović otkrio pakleni plan Mileni, a njena reakcija je za PAMĆENJE
Marko Đedović i Milena Kačavenda, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

VATRENO

ANA ĆURČIĆ HOĆE DA UNIŠTI ŽIVOT KAČAVENDI? Đedović otkrio pakleni plan Mileni, a njena reakcija je za PAMĆENJE

Đedović i kačavenda su razgovoralai u pušionici, gde je Đedović prepričao pakleni plan Ane Ćurčić

Objavljeno:

Marko Đedović i Milena Kačavenda sinoć su razgovarali u pušionici o Ani Ćurčić. Marko joj je otkrio da je Ana imala plan kako da diskvalifikuje Milenu iz rijalitija, koji je njemu prepričala. Ćurčićeva je sve vreme pokušavala da ga kontaktira preko Ivane Šašić i da mu smernice, a sad je odlučio da obelodani sve što se dešavalo pred početak "Elite".

Marko Đedović i Milena Kačavenda Elita

- Aca je njoj hteo da kupi stan od 100 000e, ali ona neće taj nego hoće neki od 250.000 evra, i ona ti njega sad ucenjuje izluđuje. Mora da fura tu priču da se ne bi us*ala u taj transfer.

Razgovor je bio detaljan
Razgovor je bio detaljanfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

-Njena ćerka se zna sa Tarom Simov sa splavova, ona na tu foru hoće da izvuče 250.000 evra. Rekla mi je Šašićka da ga maltretira za te pare, plus za 25.000 evra za otvaranje udrženja. Ona je htela da uđe, rekla mi je Šašićka, nije imala pojma da su one meni poslale (Hristina i Šašićka). Ona je imala šifru od lavica pa se čepi*a meni, ja se jednom izletim slučajno da imam poruke iz te grupe.. Ana je tu noć mene zvala da bi meni dala informacije kao kako tebe da kanalim, i kako tebe da peckam, i onda da ona to objavi napolju, i mislila je da će tako da uđe i da se svađa sa tobom, a nije imala pojma da ja imam sve o njoj. Verovatno je Ana njemu pisala sa lažnog kao i meni, znao sam da je ona sa tog profila - govorio je Marko Đedović, a onda otkrio da ga je sa Ivanom Šašić prekinuo komunikaciju jer mu je stalno tražila da se čuje sa Anom.

Otkrili su Anin plan
Otkrili su Anin planfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Rekla mi je da prvo budem dobar sa tobom, pa da te ogovaram. Mnogo su glupi, htela je da te diskvalifikujem. Imala je dve opcije, da uđe i da te peckamo da se diskvalifikuješ, ili da te ja napijem, pa da te diskvalifikujem. Ivana mi kaže ne znamo kako da se odreknemo budale, ove dve šta imaju o njoj to su krivična dela. Ona bi se sutra pomriila sa Zvezdanom da hoće - rekao je Đedović.

Bonus video:

13:53

Milena Kačavenda o pretnjama od Ace Bulića i Ane

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.