MATORA ZAJECALA NA SAV GLAS: Rasplakala se zbog MAJKE, a Anita je VREĐA BEZ STAJANJA, dešava se potpuni HAOS
Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović, Foto: M.P./ATAImages

UŽAS!

MATORA ZAJECALA NA SAV GLAS: Rasplakala se zbog MAJKE, a Anita je VREĐA BEZ STAJANJA, dešava se potpuni HAOS

Anita i Matora su u nika ozbiljnijem sukobu zbog teških uvreda koje je izgovorila Anita

Objavljeno:

Za vreme emisije "Pitanja gledalaca" u rijalitiju "Elita" Jovana Tomić Matora se slomila i rasplakala zbog svoje žene Anite Stanojlović.

Matora se tom prilikom dotakla i svojih roditelja, rekavši kako oni ispaštaju zbog njenog ponašanja i pogrešnih odluka.

- Neka ona ustane da kaže da ništa loše nisam rekla. Rekla sam: "J**** ti mater", a onda mi je na to rekla: "Govoriš to, a moja mama ti sprema rođendan", što je zvučalo kao prebacivanje. Ona je meni nakon toga skrenula pažnju na dešavanja u porodici, a ja sam samo rekla na to: "Sad si našla da misliš o tome" - govorila je Anita.

Jovana Tomić Matora
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Nakon Anitinog izlaganja reč je dobila i Matora koja je otvorila dušu o svojoj porodičnoj situaciji, nakon čega je završila u suzama.

- Ja sam samo rekla da moji roditelji žele da organizuju njen rođendan, a nisu u nekoj finansiskoj situaciji. Oni nisu bili za naš odnos, ali su odličili da joj daju šansu i moja majka je nju uhvatila za ruku kad smo prelazile ulicu, a ne mene. Boli me jer sam se borila za naš odnos, dala sve od sebe, a dolazim u situaciju da tokom svađe trpim uvrede na račun roditelja.

Jovana Tomić Matora
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Stari su, nisu dobro, nisam uz njih godinama. Boli me sve to, zato mi je teško da ih ona uvredi. Moji roditelji su izgubili poverenje u mene. Ne mogu da veruju šta sam im priredila. Najviše su oni ispaštali tokom mog učešća. Zanemarila sam neke stvari, a onda su me sačekale neke stvari. Kad smo spremale svadbu, a moji roditelji su mi sve to prebacivali, što je posle probudilo sumnju u meni da sam uticala da se osećaju loše - govorila je Jovana koja nije mogla da obuzda suze i plač.

Bonus video:

04:40

Jovana Tomić Matora

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.