EVO ZBOG ČEGA DANAS SVI BRUJE O EMINI MUJIĆ: PROMENILA LIČNI OPIS, pitaćete se KO JE OVA ŽENA (ŠOK FOTO)
Emina Mujić ponovo glavna tema, Foto: Damir Dervišagić

ČESTITAMO

EVO ZBOG ČEGA DANAS SVI BRUJE O EMINI MUJIĆ: PROMENILA LIČNI OPIS, pitaćete se KO JE OVA ŽENA (ŠOK FOTO)

Dalila je podelila njihovu zajedničku fotografiju, a komentari su samo pljuštali

Objavljeno:

Biviša rijaliti učesnica i voditeljka Dalila Dragojević oglasila se putem svog profila na društvenoj mreži Instagram i to jako lepim povodom. Radilo se o rođendanu njene majke Emine, zbog čega je Dragojevićka odlučila da joj uputi javnu učestiku.

Naime, Dalila je podelila njihovu zajedničku fotografiju, na kojoj se grle u jednom restoranu, a uz to dodala i emotivnu poruku koja je razorila mnoga srca uz saopštenje da joj je danas rođendan.

- Voljena moja majko, srećan rođendan. Hvala ti što si najbolja mama i hvala ti što si me donela na ovaj svet. Volim te - glasila je poruka koju je bivša rijaliti učesnica podelila putem svog storija na društvenoj mreži Instagram.

Dalila je podelila njihovu zajedničku fotografiju, na kojoj se grle u jednom restoranu
Dalila je podelila njihovu zajedničku fotografiju, na kojoj se grle u jednom restoranufoto: Printscreen/ Instagram/ dalila_dragojevic_official

Mnogi su komentarisali da Emina ne liči na sebe i da je promenila lični opis.

Kako se vama čini ova promena?

Emina nekada
Emina nekadafoto: Printscreen Zadruga

Podsećamo, Dalila je nedavno putem lajva na TikToku otkrila da će postati voditeljka na RED televiziji, a da pored toga što će ugostiti bivše zadrugare, ponekad će i da ulazi i aktuelan rijaliti "Elitu". Ona je nakon toga i zvanično otkrila detalje o svojoj emisiji i priznala kako je došlo do toga da se vrati na Pink.

- Otkud ja na Pinku? Ja sam potekla iz ove kuće i najveći pečat sam ostavila sa Pink televizijom i sa "Zadrugom", to je ostalo vezano za moje ime. Dobila sam posao, na RED televiziji ću da vodim emisiju koja je vezana za "Elitu", tri puta nedeljno, ali ima tu još pregovora. Ja radim sa željom da što više napredujem, daću sve od sebe da svaka emisija bude što više uspešna i gledana. Moraš od ljudi da izvučeš najbitnije. Ja sam oduvek želela da se bavim voditeljstvom i mislim da će to biti savršeno - govorila je Dalila u "Premijeri Vikend Specijal", pa otkrila da li je spremna da u svoju emisiju dovede nekog od bivših ljubavnih partnera.

- Kako bude po protokolu i kako nadležni budu odredili. Koga budu pozvali, ja ću da ugostim i da se ponašam profesionalno - poručila je Dragojevićka.

Bonus video:

00:16

Dalila Dragojević proslavila 30. rođendan

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.