ISTINA O SKANDALOZNOM TATINOM SINU IZ SRBIJE IZAŠLA NA VIDELO: Ovo niste IMALI POJMA, da li je moguće?
Ćaletov sin šokira javnost, Foto: : INSTAGRAM/SCREENSHOT/NIKOLA_KELJANOVIC_KELJA

KO BI REKAO?

ISTINA O SKANDALOZNOM TATINOM SINU IZ SRBIJE IZAŠLA NA VIDELO: Ovo niste IMALI POJMA, da li je moguće?

"Proslavio se" kada je na ovoj društvenoj mreži pokazao kako je slupao zlatnog "poršea"

Objavljeno:

Nikola Keljanović, poznatiji kao "ćaletov sin", blokirao je juče ulicu u centru grada nakon što je reprezentacija Srbije osvojila srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Manili.

Na društvenim mrežama je objavio snimak kada se penje na svoj skupoceni automobil i lomi šoferšajbnu, dok trubači sviraju, što nije prvi put da šokira na društvenim mrežama.

Neretko na Instagramu deli slike novca i svojih automobila, a "proslavio se" kada je na ovoj društvenoj mreži pokazao kako je slupao zlatnog "poršea" i sarkastično napisao "ubiće me ćale".

Nikola je rekao da otac poseduje građevinsku firmu u Nemačkoj
Nikola je rekao da otac poseduje građevinsku firmu u Nemačkojfoto: : INSTAGRAM/SCREENSHOT/NIKOLA_KELJANOVIC_KELJA

U jednoj emisiji je govorio i poslu kojim se njegov otac bavi. Nikola je rekao da otac poseduje građevinsku firmu u Nemačkoj i da se ne ponosi postupcima svog sina, a da majka "radi nebitan posao" i neretko negira da je Nikola njeno dete.

"Rad je stvorio čoveka, a nerad gospodina. Držim se toga. Ovo je san svakog klinca. Niko ne razmišlja 'završiću fakultet, biću obrazovan'. Koga boli uvo?! Realno, samo lova, kola i tako dalje", ispričao je Keljanović jednom prilikom za "Balkan info".

1 / 5 Foto: : INSTAGRAM/SCREENSHOT/NIKOLA_KELJANOVIC_KELJA

"Roditelji su protiv ovoga totalno, mene loši komentari ne dotiču, ali oni su se potresli. Ljudi koji me loše komentarišu nemaju svoj život. Šta njih briga kakav sam ja, oni ne znaju mene privatno. Mogu da me osude samo po Instagramu. Neka oni uče, završe fakultet i nek se snađu, ja sam se snašao na drugoj strani. Kad bi bili svi fakultetski obrazovani, ko bi nama radio sve ove ostale poslove", rekao je Keljanović "Telegrafu" pre izvesnog vremena.

Bonus video:

03:08

ZAVODI RED I MIR U DRŽAVI, A VARA ŽENU I UZIMA PARE OD LJUBAVNICE! Stanišić otkrila SOČNI TRAČ iz prve ruke u programu UŽIVO

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.