ALEKS SE OGLASILA NAKON TVRDNJI DA IMA TUMOR DOJKE! Ona je bila IZRIČITA u OVOME, pravi šok
Aleksandra Nikolić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

objasnila je

ALEKS SE OGLASILA NAKON TVRDNJI DA IMA TUMOR DOJKE! Ona je bila IZRIČITA u OVOME, pravi šok

Aleksandra nije imala dlaku na jeziku

Objavljeno: 11:59h

U domaćim medijima se pojavila vest da je pobednica šeste sezone rijaliti programa "Zadruga", Aleksandra Nikolić, navodno primetila neku izraslinu na grudima i da je posetila doktora. Ona je navodno pomislila da joj se pomerio silikon, a onda je doktor iznenadio prognozom.

Kako prenosi nedeljnik "Star", doktori navodno sumnjaju da ima tumor na desnoj dojci i da zakazao joj je operaciju. Aleks je navodno tada počela da plače kada joj je doktor saopštio da ima izraslinu veličine dva centimetra ispod dojke. Navodno će nakon operacije uzorak biti poslat na biopsiju kako bi saznali da li je tumor maligni ili benigni i u kom je stadijumu.

- Bilo je primetno da je Aleksandra na početku Elite bila jako neraspoložena, ali svi su pomislili da je sa Carem u svađi i da je zato je tužna. Međutim, njoj su misli sada samo fokusirane na zdravstveni problem. Mnogo je uplašena, od kada je saznala da je čeka operacija i da ima tumor na desnoj dojci uopšte ne spava i ne može da jede. Ona je primetila da joj nešto nije kako treba sa dojkom, ali je bila ubeđena da joj je silikon napravio problem i opušteno je otišla kod lekara- otkrio je izvor za "Star", pa nastavio:

Mediji su preneli da je išla na pregled
Mediji su preneli da je išla na pregledfoto: M.P./ATAImages

- Doktor je lako napipao tumor i kada je uradio skener video je da je izraslina 2 centimetara. Vrlo otvoreno je rekao Aleksandri da mora što pre na operaciju i da će tek kada pošalju uzorak na biopsiju saznati šta je zapravo, ali da on sumnja da nije naivno. Nada se samo da su na vreme otkrili i da će proći sve kako treba. Aleksandra je odmah javila Caru koji je bio izbezumljen od straha i nije mogao da veruje šta mu je ispričala - kaže izvor blizak Aleksandri i dodaje:

- Car joj je obećao da će hitno doći u Beograd da bude sa njom. Otkad mu je javila za tumor on svaki dan ide u crkvu i moli se za njeno zdravlje. Na sve načine je hrabri i pokušava da je uteši koliko je to moguće. Aleks mu je rekla da ništa ne govore njenoj majci za sada jer neće da je sekira dok ne vidi tačno šta je u pitanju i šta će pokazati biopsija - završava izvor za "Star".

Aleksandra se oglasila nakon ovih tvrdnji
Aleksandra se oglasila nakon ovih tvrdnjifoto: Instagram printscreen/alex_mima_official

Mediji su kontaktirali Aleksandru Nikolić kako bi proverili istinitost ovih informacija. Pobednica "Zadruge" je oštro demantovala ove navode.

- Ja sam se šokirala kada sam to pročitala. To nije istina. Hvala Bogu, zdrava sam kao dren. Super se osećam - rekla je Aleksandra za portal Srbija Danas.

Bonus video:

03:59

Aleksandra Nikolić ulazi u Zadrugu 6 bez Dejana

(Espreso/Star/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.