ALEKSANDRA NIKOLIĆ IZAŠLA IZ BOLNICE! U bolovima, potpuno utučena i otežano hoda
Foto: PRINTSCREEN/PREMIJERA

operacija

ALEKSANDRA NIKOLIĆ IZAŠLA IZ BOLNICE! U bolovima, potpuno utučena i otežano hoda

Evo kakvo je stanje

Objavljeno:

Aleksandra Nikolić je pre nekoliko dana hospitalizovana, jer joj je morala biti sanirana šteta koja je napravljena dotrajalim silikonima u zadrugarkinim grudima.

Aleks je u jutarnjim časovima napustila bolnicu, u pratnji velikog broja članova obezbeđenja, a kako se čuje na snimku, otežano je hodala i na licu joj se videlo da je utučena, budući da je i dalje u bolovima.

Sa Aleksandrom je u bolnici sve vreme bila reporterka Pink televizije, kako do zadrugarke ne bi došle nikakve informacije iz spoljnog sveta. Nju je obezbeđenje brzo smestilo u auto, a potom su krenuli ka Pinkovim apartmanima u Šimanovcima, u kojima borave svi zadrugari kada imaju neku medicinsku intervenciju.

Aleksandri je preporučeno strogo mirovanje, i dalje je u bolovima, a i kada se vrati u rijaliti moraće strogo da vodi računa o tome da je niko ne povredi u predelu grudi, budući da je tu još uvek rana od operacije.

Aleksandri se zapravo pomerio silikon u grudima, jer je stavljen pre nekoliko godina i dotrajao je, a prilikom pomeranja je nagnječio njenu dojku, što je izazivalo nesnosne bolove. Pored toga, Aleksandri su silikoni bili blizu pucanja, pa je hirurška intervencija zaista bila neophodna.

Bonus video:

03:59

Aleksandra Nikolić ulazi u Zadrugu 6 bez Dejana

(Espreso/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.