EVO KOLIKI ĆE BITI HONORARI ZADRUGARIMA OVE SEZONE: Neće vam biti SVEJEDNO kada vidite ove CIFRE
Zadruga Elita, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

govori se sledeće

EVO KOLIKI ĆE BITI HONORARI ZADRUGARIMA OVE SEZONE: Neće vam biti SVEJEDNO kada vidite ove CIFRE

Mnogi sa nestrpljenjem iščekuju početak Zadruge

Objavljeno: 15:56h

Novi rijaliti televizije Pink "Elita" okupio je brojna iskusna imena koja su popularnost stekla učestvujući u ovakvim formatima.

Neki su se posle pauze u rijaliti karijeri vratili pred kamere, a ima onih koji su tu iz sezone u sezonu. Svi oni su za ulazak imali isti motiv - novac. Oni su se s produkcijom dogovorili o honorarima, a te sume nikada ne bi zaradili da ne učestvuju u rijalitiju.

Kako su mediji saznali, ove sezone biće najplaćenija Maja Marinković. Ona će navodno po nedelji zarađivati čak 3.500 evra. Njen ulazak se očekuje za mesec dana, kada se bude oporavila od operacije uvećanja zadnjice. Ona je juče, na dan početka "Elite", u pratnji oca Radomira Takija Marinkovića izašla iz bolnice, gde je rađen ovaj zahvat.

Rijaliti nekako već godinama ne može da se zamisli bez Jovane Tomić Matore. Ona se vraća u belu kuću posle letnjeg odmora, ali ovoga puta ulazi sa suprugom Anitom Stanojlovoć, koju je upoznala tokom prošle sezone rijalitija. Njihova ljubav planula je pred kamerama, tako da njihovi fanovi žele da vide i kako će se njihov odnos odvijati pred mnogobrojnim izazovima koji ih očekuju u "Eliti".

Njih dve su debelo naplatile svoj ulazak, ali je Matora, ipak, ugovorila veći honorar od supruge. Ona će uzimati 2.500 evra nedeljno, dok će Anita na nedeljnom nivou biti plaćena 1.500 evra. Ukupno, u njihov porodični budžet po sedmici boravka ići će 4.000 evra. Taj iznos će biti promenjen ukoliko neka od njih dve izađe ranije, jer ulaze kao odvojene takmičarke.

Posle jednogodišnje pauze vraćaju se Marko Đedović i Mensur Ajdarpašić. Đedović, koji je u "Zadruzi 6" bio deo voditeljskog tima, sada je takmičar. On je ugovorio honorar od 3.000 evra nedeljno i od njega se mnogo očekuje. Mnogi učesnici ga se već plaše, a o mnogima zna svašta, pa i njihove tajne.

Mensur će dobijati 500 evra manje od njega, ali produkcija, kao i gledaoci i od njega očekuju da će praviti šou.

Mnogi jedva čekaju da Milena Kačavenda počne da iznosi detalje iz života nekada bliske prijateljice Ane Ćurčić. Ona ponudu od 2.000 evra na nedeljnom nivou nije mogla da odbije. Isti honorar ima i političar Aleksandar Požgaj, koji je učestvovao u rijalitiju "Parovi".

Među povratnicima je i Marko Janjušević Janjuš. Iako je govorio da neće ponovo ulaziti u rijaliti, honorar od 2.500 evra za sedam dana promenio je njegovu odluku.

Nepoznati učesnici plaćeni su dosta manje, oni, kao i u ranijim sezonama, dobijaju od 300 do 500 evra nedeljno.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.