NEKOLIKO SATI PRE POČETKA ELITE OTKRIVENO OVO: O ovoj ZABRANI niko nije imao pojma
Zadruga Elita, Foto: pink

SVE ZANIMA

NEKOLIKO SATI PRE POČETKA ELITE OTKRIVENO OVO: O ovoj ZABRANI niko nije imao pojma

Danas počinje nova sezona Zadruge

Objavljeno:

Sedma sezona rijalitija "Zadruga 7 - Elita" počinje 2. septembra, a Milica Mitrović je nedavno otkrila da će voditelji rijalitija biti Dušica Jakovljević, Darko Tanasijević, Ivana Šopić i Maša Mihailović.

Oni su sada, zajedno sa Markom Đedovićem koji će biti učesnik, u emisiji ''Novo jutro'' kratko progovorili o rijalitiju koji startuje večeras, a kako kažu, oni još uvek nisu ni provirili na imanje u Šimanovcima.

- Moram da vam kažem da je svima nama voditeljima strogo zabranjeno da ulazimo i vidimo kako to izgleda u Šimanovcima. I mi ćemo se iznenaditi, uopšte ne znamo šta nas očekuje, zaista. Zabranili su nam da i provirimo - rekla je Dušica.

- Očekujemo da se ovaj trud koji smo uložili u ''Elitu'' bude nagrađen. Ako smo pobrali sve one nagrade za ''Zadrugu'', tek sada ih očekujemo. Balkan tj. Pink je prepoznat po tome da sada stranci otkupljuju licencu našeg programa. Očekujemo stvarno veliki uspeh, dodao je Darko.

- Malo je reći da sam uzbuđena i srećna. Ovo što se sprema stvarno nikada niste videli, i ja prosto ne mogu da dočekam početak svega toga, dodala je kratko Ana Radulović!

Inače, u novoj sezoni, dakle, Marko Đedović neće više biti deo tima voditelja "Zadruge", ali se zato Maša, novo lice "Pinka", pridružila već poznatoj i uigranoj postavi.

Za sada i dalje nije poznat broj, ali ni identitet učesnika "Zadruge", a kako su mediji istakli, publika može očekivati potpuno neprepoznatljivo imanje koje je trenutno u fazi renoviranja.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Blixc)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.